Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Strategia organizatorilor Australian Open, un eșec! Finalistă de Grand Slam, hărțuită în timpul meciului: "Erau beți!"

Irina Aldea

Publicat 17/01/2024 la 20:23 GMT+2

Organizatorii de la Australian Open au dorit să creeze pentru publicul de la Melbourne un spațiu în care voia bună să se îmbine perfect cu tenisul, numai că strategia acestora pare a fi un eșec total, lucru confirmat de Anastasia Pavlyuchenkova.

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Anastasia Pavlyuchenkova spune că organizatorii de la Australian Open trebuie să regândească conceptul de "party court", după ce a fost hărțuită de fani care au țipat și "mieunat" la ea. Pavlyuchenkova, în vârstă de 32 de ani, a fost învinsă de Paula Badosa cu scorul de 2-6, 3-6 în turul al doilea, într-un meci care a început după ora 18.00 pe terenul 6, unde cei de la Tennis Australia au construit un bar cu două etaje.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Muzica din bar este difuzată la un nivel scăzut în timpul meciurilor, dar fanii se pot deplasa liber în jurul barului, aflat la câțiva metri de teren: "Erau câțiva tipi acolo, cred că s-au îmbătat și au început să țipe și să miaune la mine, cred că poate pentru că am acest tatuaj pe picior [pe care scrie meow] sau doar pentru că, bineînțeles, au băut ceva, așa că a fost foarte deranjant", a spus Pavlyuchenkova pentru i News.
CITEȘTE ȘI:

Anastasia Pavlyuchenkova, hărțuită în timpul meciului cu Badosa, la Australian Open

Finalistă în 2021 la Roland Garros, Pavlyuchenkova a continuat: "Nu a fost frumos, ca să fiu sinceră. Am fost foarte supărată la începutul meciului. Nu am nicio problemă în a juca pe terenurile de afară, dar acesta a fost special din punct de vedere al zgomotului și, de asemenea, al terenului".
Barul 'Courtside Bar' are o capacitate de peste 400 de persoane și dispune de scaune rotative care au vedere spre teren. Directorul turneului, Craig Tiley, a declarat în octombrie că "se așteaptă ca acesta să devină rapid cunoscut ca "terenul de petreceri" și este un model pe care am dori să îl extindem și mai mult în viitor în tot complexul".
Cu toate acestea, aceste planuri ar trebui să fie regândite, potrivit rusoaicei de pe locul 46 WTA: "De fapt, în timpul meciului mă gândeam: 'Care a fost ideea din spatele acestui lucru?'", a declarat Pavlyuchenkova. "Desigur, pentru fani cred că este super distractiv. Dar tenisul este un sport special într-un fel. Nu este ca baseball-ul, sau alte sporturi în care poți mânca și te poți plimba, sau ca baschetul. Este complet diferit. Este foarte liniștit într-un fel. Așa că da, a fost foarte inconfortabil".
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo