Simona Halep se pregătește în această perioadă pentru revenirea pe teren după o accidentare. După startul sezonului pe zgură, românca a fost lăudată de Elina Svitolina.
Ucraineanca a fost provocată, în cadrul unui challenge postat pe contul de YouTube al ATP Tour, să spună cine sunt cei mai buni jucători de tenis pe zgură din acest moment.
Primul nume pe care l-a pronunțat Elina Svitolina a fost cel al Simonei Halep, ulterior sportiva de pe locul 25 mondial amintindu-i pe Rafael Nadal și Dominic Thiem.
Roland Garros
WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care Simo va excela în 2022
ACUM 2 ORE
Citește și:

SIMONA HALEP VA COBORÎ ÎN CLASAMENTUL WTA DUPĂ TURNEUL DE LA STUTTGART

În prezent pe locul 20 WTA, Simona Halep va pierde cel puțin o poziție în clasamentul WTA după actualizarea ierarhiei mondiale la finalul turneului de la Stuttgart, competiție în cadrul căreia Simona Halep nu va participa. Acum, Simona este în ierarhia WTA LIVE pe locul 21, fiind întrecută de Leylah Fernandez.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep mai poate pierde încă o poziție în ierarhia mondială până la finalul turneului organizat în Germania, acolo unde principală favorită este Iga Swiatek, liderul mondial din WTA. Simona Halep, care a anunțat de curând că a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou, va sări peste turneul de la Stuttgart.
Românca ar trebui să prezinte rezultatele primelor săptămâni de antrenament cu reputatul tehnician francez la turneul de la Madrid, programat între 26 aprilie și 8 mai. Mai apoi, cei doi vor face deplasarea la Roma (9-15 mai), acolo unde vor face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros, turneu major programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou, fascinat de Simona Halep! Cum a descris-o + ce vrea să adauge la jocul româncei
ACUM 3 ORE
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 4 ORE