Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Stefanos Tsitsipas după incidentul din meciul cu Schwartzman! "A apărut de nicăieri"

Bianca Dumitru

Actualizat 23/09/2022 la 20:38 GMT+3

Meciul dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzman de la Laver Cup a fost marcat de intrarea unui protestatar pe teren. La finalul partidei, grecul a vorbit despre ce a simțit în momentul în care l-a văzut pe tânăr lângă fileu, cu mâna în flăcări.

Moment șocant la Laver Cup! Un protestatar și-a dat foc pe teren, în fața lui Federer și Nadal

Stefanos Tsitsipas a obținut o victorie facilă în prima zi a Laver Cup, învingându-l în două seturi pe Diego Schwartzman, scor 6-2, 6-1, la capătul a 77 de minute de joc.
Meciul a fost marcat de intrarea unui protestatar pe teren, în startul setului 2. Tânărul, care a purtat o cămașă pe care scria "End UK Private Jets", a alergat pe teren și și-a dat foc la o mână.
Tsitsipas și Schwartzman au privit speriați spre fileu, în timp ce forțele de ordine au intrat pe teren să stingă flăcările și să-l scoată pe protestatar din sală.
La finalul partidei, grecul a comentat situația, spunând că nu a mai pățit niciodată așa ceva. În plus, Tsitsipas a explicat și ce i-a spus arbitrului după ce tânărul fusese scos de pe teren.
"A apărut de nicăieri. Habar n-aveam despre ce era vorba. Nu am mai trecut niciodată printr-un incident ca acesta pe teren. Sper că este bine.
Am vrut să continui meciul fără să fie vreo modificare la teren. Am vrut să mă asigur că este bun pentru joc, mai ales în zona respectivă. Mi-a ieșit și în cale, am văzut pe teren un semn mare și am vrut să fie curățat", a declarat Stefanos Tsitsipas.
Citește și:

Echipa Europei conduce cu 2-0 la Laver Cup

Duelul dintre Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzman a fost al doilea meci al zilei. În prima partidă, Casper Ruud l-a învins pe Jack Sock cu scorul de 6-4, 5-7, 10-7. Echipa Europei conduce, astfel, după primele două dueluri, cu scorul de 2-0.
Ultimul meci de simplu al zilei îi pune față în față pe Andy Murray și Alex De Minaur, iar apoi va avea loc partida de dublu, în care perechea formată din Roger Federer și Rafael Nadal va înfrunta duo-ul Jack Sock / Frances Tiafoe.
Laver Cup, ultimul turneu din cariera marelui Roger Federer, este în direct în perioada 23-25 septembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo