Simona Halep a anunțat că s-a retras de la Miami Open din cauza accidentării suferite la umărul drept în meciul cu Carolince Garcia din turul doi al turneului.
Halep ruma să se întâlnească cu Anastasjia Sevastova, astăzi nu înainte de ora 23:00, însă acum letona va merge direct în optimile de finală. Durerile pentru Halep au început după antrenamentele de dinainte de turneu.
Miami Open
Bianca Andreescu a dezvăluit cine a sfătuit-o să abandoneze în finala de la Miami
04/04/2021 LA 05:35

WTA Miami Simona Halep. Accidentarea româncei și-a spus cuvântul

”Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag atât de la proba de simplu, cât și de la cea de dublu, însă accidentarea mea nu îmi permite să joc aici așa cum mă așteptam. Sunt tristă că nu pot continua, am venit aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri, dar din păcate nu pot. Sper ca anul viitor să revin mai sănătoasă și mai bună.
Vreau să le mulțumesc organizatorilor Miami Open și celor de la WTA pentru toate eforturile făcute pentru a organiza acest turneu și pentru că ne-au făcut să ne simțim în siguranță”, a afirmat Simona.

WTA Miami. Simona Halep a avut un început perfect de turneu

În primul tur de la Miami Open, Simona Halep a eliminat-o pe Caroline Garcia după o revenire spectaculoasă și în ciuda accidentării la umăr care avea să îi oprească în cele din urmă traseul la turneul american.
Mai mult, Simona Halep s-a calificat vineri seara și în turul 2 în proba de dublu.
Simona Halep și Angelique Kerber au trecut în minimum de seturi de perechea Elise Mertens/Aryna Sabalenka, scor 7-5, 7-5, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului de la Miami.
A fost un meci extrem de strâns, însă perechea româno-germană s-a descurcat excelent și a obținut victoria după o oră și 23 de minute, în fața principalelor favorite. Campioana noastră a servit ultima și a închis partida, cu 2 seturi identice.
Miami Open
Bianca Andreescu, discurs în lacrimi după finala pierdută la Miami. Mesajul emoționant al sportivei
03/04/2021 LA 19:30
Miami Open
Ash Barty, campioană la Miami! Bianca Andreescu a abandonat la scorul de 6-3, 4-0 pentru adversară
03/04/2021 LA 07:59