Ons Jabeur și-a terminat partida cu Belinda Bencic, campioana olimpică, înainte ca deznodământul confruntării Halep - Gauff să fie aflat. Întrebată despre viitoarea adversară, sportiva din Tunisia a fost extrem de amuzantă, menționând că își dorește ca acea confruntare să dureze 5 ore, astfel încât să aibă un ascedent fizic important în perspectiva duelului din sferturi. Totodată, Jabeur a ținut să le amintească spaniolilor că "taifunul Halep" a măturat cu numărul doi mondial, Paula Badosa, în turul secund, astfel că se așteaptă ca fanii iberici să fie de partea sa în disputa de miercuri.
"Sper ca Simona și Coco să joace timp de 5 ore. Am văzut-o pe Simona jucând și o face foarte bine", a spus Jabeur după succesul propriu, pentru ca apoi să continue cu glumele și să le transmită spaniolilor prezenți la Madrid că se așteaptă să fie favorita lor, în duelul contra româncei. "Vă reamintesc, prieteni, Simona a învins-o pe Paula (n.r. Badosa), care e din Spania. Așa că va trebui să mă susțineți pe mine".
Mutua Madrid Open
E Ons Jabeur cea mai valoroasă jucătoare de origine arabă din istorie?
08/05/2022 LA 14:28
CITEȘTE ȘI:
IMAGINEA LUNII: CE L-A PUS SIMONA HALEP PE MOURATOGLOU SĂ FACĂ, DUPĂ SUPERBA VICTORIE CU CORI GAUFF

Ons Jabeur și-a luat revanșa în fața Belindei Bencic

Ons Jabeur a obținut o victorie mare în fața Belindei Bencic, scor 6-2, 3-6, 6-2 și a trecut peste un adevărat blocaj mental, în contextul în care elvețianca o învinsese în 3 din cele 4 întâlniri directe.
În aprilie, la Charleston, Bencic a reușit să câștige titlul, chiar după o finală cu Jabeur. A fost atunci un adevărat thriller, iar viitoarea adversară a Simonei Halep a trebuit să se recunoască învinsă: 1-6, 7-5, 4-6.
"Am venit în acest meci pentru a-mi lua revanșa. Mi-aș fi dorit să joc așa în finala de la Charleston, să fiu sinceră. Sunt foarte mândră de cum am jucat, Belinda e o sportivă fantastică și e foarte greu să evoluezi împotriva ei. Sunt extrem de mulțumită de nivelul arătat și sper să continuu la fel și în meciurile care vor veni", a mai spus Jabeur, citată de wtatennis.com.
Simona Halep și Ons Jabeur s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori (toate disputele au avut loc pe hard), scorul fiind 2-1 pentru Simona Halep. Sportiva din Tunisia s-a impus în primul lor meci, la Beijing în 2018, atunci când românca s-a retras după primul set. Următoarele 2 meciuri s-au disputat la Dubai, la edițiile din 2020 și 2022. Halep s-a impus de fiecare dată.
Turneul ATP Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Mutua Madrid Open
Madrid, turneul revanșelor pentru Jabeur: "Bencic, Halep, Alexandrova, toate m-au bătut în trecut!"
06/05/2022 LA 12:52
Mutua Madrid Open
Jabeur e în finală la Madrid! Parcurs fabulos pentru jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep
05/05/2022 LA 17:03