Italianul Matteo Berrettini, favoritzul gazdelor la Torino, care a fost nevoit să se retragă duminică, în primul său meci de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentări, a fost supus luni unor teste și a transmis pe rețelele de socializare că va decide în următoarele ore dacă va continua competiția de la Torino, care are loc pentru prima oară în țara sa după 12 ani în care turneul s-a desfășurat la Londra.
"Aseară am experimentat una dintre cele mai dificile lucruri din cariera mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, înseamnă enorm pentru mine. Ca să ofer un update, echipa mea evaluează testele de astăzi și situația în general. Vă voi anunța imediat ce se va lua o decizie. Vă mulțumesc din nou", a transmis italianul pe contul personal de Instagram.
Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
26/11/2021 LA 11:29

Matteo Berrettini va decide în următoarele ore dacă va continua sau nu la Turneul Campionilor

Matteo avea șansa să evolueze în fața propriilor suporteri și regretă că nu a putut duce disputa de duminică la bun sfârșit: "A fost una dintre cele mai frumoase atmosfere din viața mea, a fost incredibil. De asta mă simt atât de rău acum: să nu pot termina acest meci mă omoară. E greu să accept, chiar voiam să savurez fiecare secundă, indiferent de rezultat. Ce putea să se întâmple mai rău s-a întâmplat", a spus Berrettini, potrivit atpworldtour.com.
În cazul în care nu va putea continua, Berrettini va fi înlocuit de Jannik Sinner, un alt italian, prima rezervă de la Turneul Campionilor. Acesta va juca contra lui Hurkacz și Medvedev și va avea șansa lui la semifinale. În primul meci al grupei, rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial şi deţinătorul titlului, a câştigat în faţa polonezului Hubert Hurkacz cu 6-7 (5), 6-3, 6-4.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Britanicii anunță formarea unui nou "Big 3" în tenis! Cine le-a luat locul lui Federer și Nadal
22/11/2021 LA 15:13
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29