Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, încrezător înainte de Roland Garros: "Nu îmi e frică să spun asta"

Alex Masgras

Publicat 14/05/2022 la 11:23 GMT+3

Carlos Alcaraz este noul star al tenisului mondial, iar spaniolul se pregătește acum să facă pasul cel mare către titlurile de Grand Slam. După ce s-a impus la Rio, Miami, Barcelona și Madrid, Carlos Alcaraz va merge plin de încredere la Paris, în speranța că va putea câștiga turneul de la Roland Garros.

Mutua Madrid Open. Rezumatul unei finale de poveste realizată de Carlos Alcaraz contra lui Zverev

Carlos Alcaraz va merge plin de încredere la Paris, acolo unde va încerca să se impună și într-un turneu de Grand Slam. În acest an, tânărul jucător spaniol a cucerit titlurile de la Rio, Miami, Barcelona și Madrid, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare și într-un turneu major.
După titlul cucerit la Madrid, Carlos Alcaraz a decis să nu meargă la Roma, deoarece turneul de la Roland Garros bate la ușă, iar acesta are speranțe mari pe zgura de la Paris:
"Nu îmi e frică să spun că sunt pregătit să câștig un Grand Slam. Din punct de vedere fizic mă simt foarte bine. Din punct de vedere mental sunt puternic. Sunt un jucător puternic, iar până la urmă de asta ai nevoie pentru a câștiga un Grand Slam.
Mă simt foarte bine și plin de încredere. Nu îmi e frică să spun că o pot face", a declarat Carlos Alcaraz pentru La Nacion.
picture

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

Citește și:

Carlos Alcaraz este direct în ceea ce privește obiectivele sale

În urma succesului pe care l-a avut în ultimele luni, Carlos Alcaraz a devenit una dintre atracțiile principale ale circuitului masculin, pe lângă jucători de legendă, precum Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Pe cei doi mari campion, Alcaraz i-a învins în meciuri consecutive la Madrid, devenind primul jucător care îi învinge pe Nadal și Djokovic în același turneu care se desfășoară pe zgură.
În același interviu, Carlos Alcaraz a declarat că este extrem de motivat și că nu are o problemă în a spune că obiectivul său principal este de a deveni numărul 1 mondial:
"Sunt un tip destul de clar în privința obiectivului meu, a visului meu, acela de a deveni numărul 1 în lume, indiferent de câte turnee vor veni, indiferent de câte lucruri vor veni acum.
Încă nu am reușit să devin numărul 1. Mă ajută să rămân cu picioarele pe pământ și să continui să îmi îndeplinesc visul", a mai spus Carlos Alcaraz.
picture

Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Rafael Nadal, câștigată în 3 seturi de mai tânărul spaniol

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo