Carlos Alcaraz va merge plin de încredere la Paris, acolo unde va încerca să se impună și într-un turneu de Grand Slam. În acest an, tânărul jucător spaniol a cucerit titlurile de la Rio, Miami, Barcelona și Madrid, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare și într-un turneu major.
După titlul cucerit la Madrid, Carlos Alcaraz a decis să nu meargă la Roma, deoarece turneul de la Roland Garros bate la ușă, iar acesta are speranțe mari pe zgura de la Paris:
"Nu îmi e frică să spun că sunt pregătit să câștig un Grand Slam. Din punct de vedere fizic mă simt foarte bine. Din punct de vedere mental sunt puternic. Sunt un jucător puternic, iar până la urmă de asta ai nevoie pentru a câștiga un Grand Slam.
Roland Garros
Nadal, răspuns despre nivelul de încredere după ce a jucat doar 5 meciuri pe zgură până la Paris
ACUM 6 ORE
Mă simt foarte bine și plin de încredere. Nu îmi e frică să spun că o pot face", a declarat Carlos Alcaraz pentru La Nacion.

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

Citește și:

Carlos Alcaraz este direct în ceea ce privește obiectivele sale

În urma succesului pe care l-a avut în ultimele luni, Carlos Alcaraz a devenit una dintre atracțiile principale ale circuitului masculin, pe lângă jucători de legendă, precum Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Pe cei doi mari campion, Alcaraz i-a învins în meciuri consecutive la Madrid, devenind primul jucător care îi învinge pe Nadal și Djokovic în același turneu care se desfășoară pe zgură.
În același interviu, Carlos Alcaraz a declarat că este extrem de motivat și că nu are o problemă în a spune că obiectivul său principal este de a deveni numărul 1 mondial:
"Sunt un tip destul de clar în privința obiectivului meu, a visului meu, acela de a deveni numărul 1 în lume, indiferent de câte turnee vor veni, indiferent de câte lucruri vor veni acum.
Încă nu am reușit să devin numărul 1. Mă ajută să rămân cu picioarele pe pământ și să continui să îmi îndeplinesc visul", a mai spus Carlos Alcaraz.

Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Rafael Nadal, câștigată în 3 seturi de mai tânărul spaniol

Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
ACUM 11 ORE