Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas a "călcat pe bec" la Halle! Grecul a copiat-o pe Swiatek și a fost luat peste picior

Irina Aldea

Actualizat 21/06/2023 la 20:43 GMT+3

Stefanos Tsitsipas a fost eliminat în faza optimilor de finală la turneul de 500 de puncte ATP de la Halle. Grecul a pierdut în fața lui Nicolas Jarry, iar în timpul partidei a făcut un gest nesportiv, taxat imediat pe rețelele de socializare de către Rennae Stubbs, fost lider mondial la dublu.

Terra Wortmann Open : round 02 Jarry versus Tsitsipas highlight

Stefanos Tsitsipas are un început dezamăgitor de sezon de iarbă. Grecul, al doilea favorit al turneului de la Halle, a fost eliminat încă din optimi la turneul de 500 de puncte din Germania, de către Nicolas Jarry, ocupant al locului 28 ATP. Chilianul s-a impus cu scorul de 7-6 (7), 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 53 de minute de joc.
LG, 10 ani
Acest articol este susținut de LG
Grecul are acum 2 înfrângeri și o singură victorie pe iarbă în 2023. Pentru grec urmează turneul de 250 de puncte de la Mallorca, acolo unde va fi principal favorit, după ce a primit la competiția din Spania un wildcard. De abia după Mallorca se va îndrepta al cincilea jucător al lumii spre Wimbledon, al treilea turneu major al anului. La All England Club, Tsitsipas nu a trecut niciodată până acum de faza optimilor de finală.

Stefanos Tsitsipas a "călcat pe bec" la Halle! Gestul nesportiv al grecului

În timpul meciului cu Jarry, Tsitsipas a făcut un gest nesportiv care a ajuns rapid pe rețelele de socializare. Într-un schimb de mingi, grecul a trimis un lob în terenul advers, iar Jarry a venit la fileu pentru a încheia punctul cu smash, numai că în timp ce chilianul se pregătea să execute lovitura, Tsitsipas a încercat să-i distragă atenția gesticulând obsesiv pe linia de fund a terenului.
Anul trecut, la US Open, Iga Swiatek a făcut la fel într-un meci cu Lauren Davis. Atunci, poloneza a fost foarte criticată pentru atitudinea de pe teren, iar grecul nu a scăpat nici el de mustrare pentru comportamentul său. Rennae Stubbs, fost lider mondial la dublu, a avut o reacție promptă față de gestul grecului, alături de un videoclip în care se vede faza cu pricina: "Ce face Stef aici?!?????? Nu poți face așa ceva!!!", a fost reacția fostei jucătoare.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport. Campionii en-titre sunt Novak Djokovic și Elena Rybakina.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo