Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, în tribune la meciul Halep – Ruse! Reacția sinceră a Simonei când a auzit-o vorbind în română

Irina Aldea

Publicat 27/10/2021 la 17:45 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în optimi la Transylvania Open, fosta lideră WTA trecând fără nicio emoție de Gabriela Ruse, căreia i-a cedat doar 3 game-uri. Partida a fost urmărită din tribune de Emma Răducanu.

Simona Halep & Emma Răducanu

Credit imagine: Twitter

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse în turul inaugural la Transylvania Open și a obținut calificarea în optimile de finală. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a evoluat arătând o încredere debordantă, iar după o oră și 13 minute de joc s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Varvara Gracheva (81 WTA). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul WTA.Partida dintre Simona Halep și Gabriela Ruse a fost urmărită din tribune și de Emma Răducanu, care a dorit să-și vadă idolul la treabă pe terenul de la Cluj. Emma a fost însoțită de tatăl ei, Ion Răducanu.

Meciul Halep – Ruse, urmărit din tribune de Emma Răducanu

Aseară a debutat și Emma Răducanu la turneul de la Cluj, cu Polona Hercog. Campioana de la US Open s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Cluj-Napoca după ce a trecut în primul tur de slovena Hercog, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 28 de minute de joc, revenid de la 0-1 la seturi. La finalul meciului, Emma a insistat să vorbească în limba română și i-a cucerit pe toți fanii sportului alb din România cu discursul ei.
Emma Răducanu și Simona Halep se pot întâlni în semifinale la Transylvania Open. Campioana noastră a vorbit despre discursul în română al Emmei Răducanu, declarându-se surprinsă de cât de bine vorbește: "Am fost surprinsă pentru că tot am auzit că nu știe să vorbească română. Am urmărit-o și cred că este o surpriză plăcută pentru toată lumea că vorbește atât de bine în limba română", a spus Simona Halep pentru Digi Sport la finalul meciului cu Gabriela Ruse.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo