Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse în turul inaugural la Transylvania Open și a obținut calificarea în optimile de finală. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a evoluat arătând o încredere debordantă, iar după o oră și 13 minute de joc s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Varvara Gracheva (81 WTA). Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul WTA.Partida dintre Simona Halep și Gabriela Ruse a fost urmărită din tribune și de Emma Răducanu, care a dorit să-și vadă idolul la treabă pe terenul de la Cluj. Emma a fost însoțită de tatăl ei, Ion Răducanu.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05

Meciul Halep – Ruse, urmărit din tribune de Emma Răducanu

Aseară a debutat și Emma Răducanu la turneul de la Cluj, cu Polona Hercog. Campioana de la US Open s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Cluj-Napoca după ce a trecut în primul tur de slovena Hercog, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 28 de minute de joc, revenid de la 0-1 la seturi. La finalul meciului, Emma a insistat să vorbească în limba română și i-a cucerit pe toți fanii sportului alb din România cu discursul ei.
Emma Răducanu și Simona Halep se pot întâlni în semifinale la Transylvania Open. Campioana noastră a vorbit despre discursul în română al Emmei Răducanu, declarându-se surprinsă de cât de bine vorbește: "Am fost surprinsă pentru că tot am auzit că nu știe să vorbească română. Am urmărit-o și cred că este o surpriză plăcută pentru toată lumea că vorbește atât de bine în limba română", a spus Simona Halep pentru Digi Sport la finalul meciului cu Gabriela Ruse.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12