Simona Halep, ajunsă pe locul 18 în clasamentul WTA, s-a calificat în semifinale la turneul de 250 de puncte organizat la Cluj-Napoca, Transylvania Open, după ce a învins-o pe compatrioata ei, Jaqueline Cristian (105 WTA), cu scorul de 6-1, 6-1 la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
În continuare, Simona Halep se va duela pentru un loc în ultimul act cu învingătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk. În cealaltă semifinală se vor duela Rebecca Peterson și Anett Kontaveit, a doua favorită a turneului. Pentru Simona Halep, aceasta a fost ce-a de-a 15-a victorie în fața unei compatrioate în circuitul WTA.
Wimbledon
Flipkens, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep: "Aș fi semnat pentru asta!"
ACUM 24 MINUTE

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Jaqueline Cristian

"Mi-am tratat spatele ieri și azi, mă simt mai bine. Sunt bucuroasă că am jucat bine și am ajuns în semifinale. Azi a fost mult mai bine din punct de vedere fizic, am simțit puțin la rever durerea, dar sunt obișnuită. Știu cum s-o gestionez. Am uitat de durere și m-am bucurat de tenis. Jaqueline e o jucătoare solidă, e periculoasă, are cu siguranță un viitor strălucit în față.
E un secret, nu pot să spun (despre serviciu). E doar vorba despre încredere. Am lucrat enorm cu antrenorii mei. E mereu greu la acest nivel, dar să sperăm că voi continua să servesc la fel pentru că mă ajută enorm. Mi-ai văzut slice-ul azi? A fost bun de asemenea. Antrenorii mei sunt cei mai buni din România, mă bucur că-i am alături, au încredere în mine, mă ajută enorm.
E o bucurie mereu să joc semifinale aici la Cluj. Mereu e o presiune în plus când joc acasă, dar mă motivează mai mult. Amândouă joacă bine, cu Kostyuk am jucat nu de mult. Cu Emma nu am jucat, e nouă în circuit, a făcut o performanță incredibilă la US Open, dar mă voi bucura să joc în semifinale și sper să pot da totul", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Wimbledon
Ce i-a spus Simona Halep lui Flipkens după meciul de la Wimbledon: "Există viață și după tenis!"
ACUM O ORĂ
Tenis
Simona Halep, reacție de mare campioană, după ultimul meci al lui Flipkens: "Azi nu e despre mine"
ACUM 2 ORE