Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Aryna Sabalenka e în optimi la US Open 2021! Bielorusa a eliminat-o pe Danielle Collins în turul 3

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2021 la 08:16 GMT+3

Aryna Sabalenka s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de favorita gazdelor, Danielle Collins.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Favorită numărul 2 pe tabloul feminin de simplu, Aryna Sabalenka s-a calificat pentru a doua oară în carieră în optimile de finală la US Open, după ce a trecut de Danielle Collins cu scorul de 6-3, 6-3 la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc.
În continuare, sportiva din Belarus se va duela la Flushing Meadows cu favorita numărul 15, Elise Mertens, care a trecut în minimum de seturi de Ons Jabeur. În manșa inaugurală, un singur break a făcut diferența în favoarea sportivei din Belarus, break venit pe finalul setului.

Aryna Sabalenka e în optimi la US Open 2021

Americanca a avut și ea 3 șanse de break în primul set, însă Sabalenka a reușit de fiecare dată să găsească loviturile potrivite pentru a preveni cedarea propriului serviciu. Setul secund părea echilibrat, însă Collins a cedat pe final, iar Sabalenka a profitat de ocazie și a obținut două break-uri care s-au tradus în calificarea în optimile de finală la US Open.
Pentru Sabalenka, aceasta este a doua oară în carieră când se califică în optimile de finală, după ediția din 2018. Bielorusa le-a învins în primele runde la Flushing Meadows pe Stojanovic și Zidansek, cedând un singur set în turul inaugural.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo