Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia luată de Emma Răducanu după eliminarea din turul 1 de la US Open. Ce se întâmplă cu Dmitry Tursunov

Irina Aldea

Publicat 08/09/2022 la 20:20 GMT+3

Emma Răducanu a fost eliminată încă din primul tur la US Open și a luat hotărârea să nu mai schimbe antrenorul și să continue colaborarea cu rusul Dmitry Tursunov.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu a primit în ultimul moment un wildcard pentru a concura în circuit la scurt timp după ce a suferit eliminarea în primul tur la US Open 2022, după ce anul trecut câștiga titlul pornind din calificări. Răducanu a fost într-o formă slabă pe tot parcursul sezonului, chinuită de accidentări și lipsită de constanță, iar turneul de la New York nu a fost diferit, încercarea ei de apărare a titlului a durat doar 100 de minute, deoarece a pierdut în fața veteranei Alize Cornet în minimum de seturi în runda inaugurală, pierzând 2040 de puncte din totalul de 2756 de puncte.
Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Cum Emma a coborât de pe locul 11 mondial în afara Top-80, britanica nu vrea să aștepte mult timp pentru a reveni pe teren. Ea a căutat să folosească cele 2 săptămâni libere după eliminarea din primul tur de la US Open pentru a pregăti revenirea în circuit și a începe să adune puncte pentru a încheia sezonul într-o notă bună, cât mai sus cu putință.
CITEȘTE ȘI:

Emma Răducanu a decis să continue colaborarea cu Dmitry Tursunov

În trecut criticată vehement pentru schimbarea deasă de antrenor, Emma Răducanu pare că în sfârșit se bucură de o colaborare care are șanse să dureze. The Independent scrie că Răducanu a hotărât să-l păstreze pe rus în echipa ei, antrenorul urmând a călători alături de ea la Slovenia Open săptămâna viitoare. Acolo, Emma s-a înscris cu întârziere prin intermediul unui wildcard, deoarece turneul va începe pe 12 septembrie la Portoroz, la o zi după încheierea US Open.
Este un eveniment WTA-250 și se va juca pe hard. Răducanu se va alătura campioanei en-titre de la Wimbledon, Elena Rybakina, și fostei câștigătoare de la Roland Garros și specialistă în dublu, Barbora Krejcikova, deși cehoaica s-ar putea retrage în ultimul moment, având în vedere că este în semifinale la US Open la dublu. Printre celelalte jucătoare confirmate se numără Cornet, campioana en-titre Jasmine Paolini, Kaja Juvan, Tamara Zidansek, Clara Tauson, Clara Burel, Marta Kostyuk și brazilianca în formă Beatriz Haddad Maia, în ceea ce promite să fie un tablou interesant la începutul ultimei părți din sezon.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 8 septembrie, transmisiuni Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo