Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, descalificat de la US Open. Boris Becker consideră că este cel mai greu moment al carierei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/09/2020 la 13:43 GMT+3

Boris Becker a vorbit cu Eurosport Germania și a afirmat că descalificarea de la US Open a lui Novak Djokovic reprezintă cel mai greu moment din cariera sârbului.

Novak Djokovic și Boris Becker

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a fost descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie în meciul său cu Pablo Carreno Busta. Sârbul tocmai își cedase serviciul așa că a lovit mingea din frustrare, fără să intenționeze să lovească pe cineva.
Cu toate acestea, organizatorii turneului au luat măsuri dure: Djokovic a fost descalificat, va pierde toate punctele acumulate până acum la US Open și nu va primi nicio sumă pentru victoriile de până acum de la turneu.

Novak Djokovic, descalificat de la US Open 2020. Ce a declarat Boris Becker

”Sunt la fel de șocat ca toată lumea. Este probabil cel mai dificil moment din întreaga sa carieră. A încălcat regulile, astfel că decizia este corectă”, a declarat Boris Becker pentru Eurosport Germania.
”Mingea a lovit-o pe arbitră în gât, a căzut și nu putea să respire. Nu a fost intenționat, nu a vrut să o lovească, dar a lovit mingea și acestea sunt regulile. Arbitrii aveau o singură variantă aici”, a continuat el.
”Cel mai mare star de la US Open a părăsit turneul - a fost o decizie grea, dar corectă. Cred că să părăsească terenul a fost cel mai greu moment din cariera sa. Era în cea mai bună formă, era neînvins în acest an, putea să urmeze Grand Slam-ul cu numărul 18. Acum merge acasă”, a afirmat Becker.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo