Emma a rescris istoria tenisului la Flushing Meadows, acolo unde a devenit prima sportivă plecată din calificări care câștigă un turneu de Grand Slam. Victoria finală de la New York a fost recompensată cu 2,5 milioane de dolari, însă lui Răducanu îi este mintea doar la tenis. În cadrul emisiunii la care a participat, au fost și întrebări puse de copii care văd în tânăra britanică un model. Unul dintre ei a fost curios să afle ce va face Emma cu banii câștigați. Răspunsul ei denotă o maturitate incredibilă pentru o puștoaică de 18 ani. Cu o asemenea gândire, Răducanu nu are cum să nu fie o jucătoare care va obține rezultate fantastice pe termen lung.
"Voi lăsa asta pe seama părinților mei, eu voi face doar ceea ce știu în continuare: să mă antrenez și să particip la turnee. Ei se vor îngriji de partea financiară, ei știu mai bine. Nu am fost încă nici măcar la shopping, voiam să îmi iau căștile pe care le-am pierdut la US Open", a spus Emma Răducanu.
Răducanu s-a întors în Anglia, dar nu a avut parte de vreo petrecere supriză. Aprecierile și îmbrățișările părinților, pe care nu îi văzuse de căteva săptămâni, au fost suficiente.
US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06
"Părinții doar m-au îmbrățișat când am venit acasă, nu a fost vreo petrecere specială. Suntem discreți, faptul că mi-au spus că sunt mândri de mine e suficient", a explicat jucătoarea care a urcat pe locul 23 în clasamentul WTA.
CITEȘTE ȘI:
"E NEDREPT CA EL SĂ FIE MEREU TIPUL CEL RĂU!" BORIS BECKER, DESPRE MODUL ÎN CARE DJOKOVIC ESTE TRATAT DE PUBLIC
EMMA RĂDUCANU, PESTE NAOMI OSAKA?! ESTIMĂRILE EXPERȚILOR PRIVIND ASCENSIUNEA CAMPIOANEI DE LA US OPEN

Emma Răducanu a revăzut finala cu Leylah Fernandez, de la US Open

Aseară, sportiva din Marea Britanie și-a găsit timp pentru a vedea pentru prima oară ultimul act de la US Open și a dezvăluit ce a simțit văzând schimbruile dintre ea și adversara din Canada.
"Lucrurile au început să se decanteze, dar nu de tot. Aseară am văzut pentru prima oară finala și am retrăit câteva momente, m-am gândit la modul în care m-am simțit atunci. E amuzant pentru că în unele momente aveam senzația că nu sunt eu acolo, că nu eu am realizat acele lovituri. Știam ce se va întâmpla, dar am fost foarte emoționată să văd meciul, am fost mult mai stresată decât pe teren", a mai spus Emma pentru BBC1 Breakfast.
La 18 ani, Răducanu a impresionat înainte de orice, prin calmul său. Deși evolua cu trofeul US Open pe masă, sportiva nu a acuzat presiunea. Totuși, înainte de partidă a fost extrem de emoționată și a avut senzații contradictorii. Odată intrată pe Arthur Ashe, însă, a reușit să lase totul în spate și să se concentreze, punct cu punct pe partidă.
"Înainte de meci am fost nervoasă, am avut impresia că ceva nu merge așa cum mi-aș fi dorit. Dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba, cred că e vorba doar de emoțiile unei partide atât de importante. Apoi, când am intrat pe teren, am realizat că e un meci ca oricare altul, că așa trebuie să îl tratez. M-am concentrat punct cu punct, am respectat planul pus la punct cu antrenorul meu", a mai spus Emma Răducanu.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18