Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

139 de trofee într-o singură poză! Întâlnire de lux înainte de US Open, între Leo Messi și Novak Djokovic

Maria Olteanu

Publicat 26/08/2023 la 18:23 GMT+3

Novak Djokovic se pregătește să ia startul la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, însă înaintea competiției s-a întâlnit cu Leo Messi, cel care a devenit săptămâna trecută cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 44 de trofee în palmares. Imaginea cu cei doi a făcut înconjurul Internetului, fanii fiind în extaz văzându-i pe amândoi, în același loc, într-un moment atât de important.

Lionel Messi si Novak Djokovic, foto: Instagram

Credit imagine: Instagram

US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, debutează în doar câteva ore.
Novak Djokovic, cel mai titrat jucător din istorie, vine la ultimul Grand Slam al anului după un 2023 de vis, în care a cucerit Australian Open şi Roland Garros şi a jucat finală la Wimbledon. După ce în 2022 nu a putut participa la Flushing Meadows din cauza faptului că nu e vaccinat, sârbul e acum dornic de revanşă. Înainte să ia startul în competiție, acesta a avut parte de o întâlnire de lux cu cel mai titrat fotbalist din istorie, Leo Messi, pe pământ american.
Jucătorul sârb se află încă de acum câteva zile în Statele Unite ale Americii, iar noaptea trecută s-a întâlnit cu Leo Messi, imaginea cu cei doi, care a adunat în același loc nu mai puțin de 139 de trofee și o glorie uriașă, făcând rapid înconjurul Internetului.
Cei doi s-au întâlnit la Miami, la o întâlnire cu Jorge Mas, co-proprietarul clubului Inter Miami, unde este legitimat Leo Messi. Djokovic și Messi, considerați cei mai titrați oameni din sporturile lor, nu au ratat oportunitatea și au imortalizat momentul.
Novak Djokovic a urcat imaginea cu cei doi pe rețelele de socializare, însoțită de următoarea descriere: "Mă bucur să te văd și să vorbesc cu tine. Ca de obicei, mult noroc și multă sănătate pentru tine și familia ta", a scris sârbul.
Imaginea a strâns peste un milion și jumătate de aprecieri în doar câteva ore. Secțiunea de comentarii s-a umplut și ea imediat, fanii savurând acest moment.
"Poza asta o să rupă Internetul!", "Eu văd GOATs (n.r. - Greatest of all time)", "Inima mea este plină pentru totdeauna. Sportivii mei preferați din lume", "Câte trofee sunt, oare, în această imagine?", au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, în momentul în care au văzut imaginea cu cei doi mari sportivi.

TRASEUL VIRTUAL AL LUI DJOKOVIC LA US OPEN 2023

Djokovic a fost ocrotit de şansă la tragerea la sorţi pentru US Open, acolo unde ţinteşte al 4-lea titlu şi bifarea celui de-al 24-lea Grand Slam al carierei.
Cap de serie numărul doi la Flushing Meadows, sârbul i-a evitat pe Daniil Medvedev şi Jannik Sinner, pe hârtie cei mai periculoşi adversari, care au "aterizat" pe jumătatea de tablou a lui Acaraz. În principiu, până în faza sferturilor de finală, Nole nu ar trebui să aibă emoţii la New York, acolo urmând a avea primul test important: fie cu Tsitsipas, fie cu Fritz. Într-o eventuală semifinală, Djokovic ar trebui să joace împotriva lui Rune sau Ruud, doi jucători care mai degrabă au dezamăgit în 2023.
Posibilii adverasari ai lui Nole, în drumul spre trofeul US Open
  • 1R: Muller
  • 2R: Zapata Miralles/Quinn
  • 3R: Djere/Nakashima
  • 4R: Auger-Aliassime/Cerundolo
  • QF: Tsitsipas/Fritz
  • SF: Rune/Ruud
  • F: Alcaraz/Medvedev
Djokovic va debuta la US Open luni noapte, în direct pe Eurosport. Sârbul îl va întâlni pe Muller, într-o dispută care se va juca în jurul orei 4:00 dimineaţa.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo