Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios au oferit, în turul 3 de la Wimbledon, unul dintre cele mai tensionate meciuri din ultimii ani. Australianul a cerut minute în șir descalificarea lui Tsitsipas, după ce acesta a fost aproape să lovească un spectator cu o minge trimisă cu frustrare în tribună, după ce a pierdut setul doi.
Meciul a continuat și Kyrgios s-a impus în cele din urmă în 4 seturi, iar cei doi jucători și-a aruncat cuvinte grele la conferințele de presă. Grecul s-a plâns că a fost hărțuit și a subliniat că Nick face mereu circ pe teren. Răspunsul australianului nu a întârziat, el declanșând o adevărată tirada la adresa învinsului său de ieri.

A fost haos la meciul Kyrgios - Tsitsipas. Momentul în care Nick a cerut descalificarea adversarului

National Bank Open
Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian
ACUM 16 ORE
Tsitsipas pare că nu a depășit momentul și a mutat "războiul" în mediul online. În această dimineață, elenul a postat pe contul său personal de Instagram un mesaj celebru: "Dă-i unui om o mască și el își va arăta adevărata față". Evindent, postarea a fost una ironică la adresa lui Kyrgios, pentru că acesta are tatuat mesajul respectiv pe un picior.
Citește și:

TSITSIPAS ȘI-A CERUT SCUZE PENTRU MINGEA TRIMISĂ ÎN TRIBUNE

Momentul tensionat din finalul setului secund a fost declanșatorul scandalului din partida pe care Kyrgios a câștigat-o în turul 3 de la Wimbledon. Grecul nu a putut să-și stăpânească frustrarea, dar la final a admis că a greșit și și-a cerut scuze.
"A fost o mare eroare din partea mea! Nu voi mai face asta niciodată și mi-am cerut scuze. Nu știu ce mi-a trecut prin cap. Tot circul făcut de adversarul meu cred că mi-a afectat modul de a gândi" a spus vizibil afectat Tsitsipas.
După succesul de sâmbătă, Kyrgios a demonstrat că poate ajunge departe în acest turneu. În turul următor. Kygios va juca împotriva americanului de 20 de ani Brandon Nakashima, aflat în premieră atât de departe într-un turneu de Grand Slam. Casele de pariuri îl plasează pe australian ca al trelea favorit la câștigarea singurului trofeu de Grand Slam jucat pe iarbă. Primii doi sunt Djokovic și Nadal.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/02/3402974.jpg
National Bank Open
Kyrgios promite să facă spectacol în meciul cu Medvedev la Montreal: "Fanii vor primi ce își doresc"
IERI LA 11:49
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27