Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas continuă "războiul" cu Nick Kyrgios! L-a ironizat pe australian cu propria "armă"

Nicu Savin

Publicat 03/07/2022 la 16:14 GMT+3

Stefanos Tsitsipas nu a trecut peste disputa cu Nick Kyrgios de la Wimbledon și a mutat "războiul" în mediul online. Grecul l-a ironizat pe australian printr-o postare ironică pe contul personal de Instagram.

Wimbledon 2022 | Kygios a câștigat un meci foarte tensionat cu Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios au oferit, în turul 3 de la Wimbledon, unul dintre cele mai tensionate meciuri din ultimii ani. Australianul a cerut minute în șir descalificarea lui Tsitsipas, după ce acesta a fost aproape să lovească un spectator cu o minge trimisă cu frustrare în tribună, după ce a pierdut setul doi.
Meciul a continuat și Kyrgios s-a impus în cele din urmă în 4 seturi, iar cei doi jucători și-a aruncat cuvinte grele la conferințele de presă. Grecul s-a plâns că a fost hărțuit și a subliniat că Nick face mereu circ pe teren. Răspunsul australianului nu a întârziat, el declanșând o adevărată tirada la adresa învinsului său de ieri.
picture

A fost haos la meciul Kyrgios - Tsitsipas. Momentul în care Nick a cerut descalificarea adversarului

Tsitsipas pare că nu a depășit momentul și a mutat "războiul" în mediul online. În această dimineață, elenul a postat pe contul său personal de Instagram un mesaj celebru: "Dă-i unui om o mască și el își va arăta adevărata față". Evindent, postarea a fost una ironică la adresa lui Kyrgios, pentru că acesta are tatuat mesajul respectiv pe un picior.
Citește și:

TSITSIPAS ȘI-A CERUT SCUZE PENTRU MINGEA TRIMISĂ ÎN TRIBUNE

Momentul tensionat din finalul setului secund a fost declanșatorul scandalului din partida pe care Kyrgios a câștigat-o în turul 3 de la Wimbledon. Grecul nu a putut să-și stăpânească frustrarea, dar la final a admis că a greșit și și-a cerut scuze.
"A fost o mare eroare din partea mea! Nu voi mai face asta niciodată și mi-am cerut scuze. Nu știu ce mi-a trecut prin cap. Tot circul făcut de adversarul meu cred că mi-a afectat modul de a gândi" a spus vizibil afectat Tsitsipas.
După succesul de sâmbătă, Kyrgios a demonstrat că poate ajunge departe în acest turneu. În turul următor. Kygios va juca împotriva americanului de 20 de ani Brandon Nakashima, aflat în premieră atât de departe într-un turneu de Grand Slam. Casele de pariuri îl plasează pe australian ca al trelea favorit la câștigarea singurului trofeu de Grand Slam jucat pe iarbă. Primii doi sunt Djokovic și Nadal.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 3 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo