Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vom avea un semifinalist în premieră, la Wimbledon 2022. Situație incredibilă pe jumătatea lui Djokovic

Cristian Mihală

Actualizat 30/06/2022 la 09:17 GMT+3

Surprizele din primele zile de la Wimbledon 2022 au făcut să avem un semifinalist în premieră pe jumătatea de tablou a lui Djokovic. Sârbul pare să aibă de îndeplinit o simplă formalitate pentru a ajunge în ultimul act.

Frances Tiafoe of The USA in action during his first round match against Alexander Bublik of Kazakhstan on day three of the Rothesay International Eastbourne at Devonshire Park on June 20, 2022 in Eastbourne, England.

Credit imagine: Getty Images

Doar 4 dintre jucătorii de TOP 10 ATP sunt încă în cursa pentru fazele finale de la Wimbledon: Djokovic, Nadal, Alcaraz şi Tsitsipas. Rafa a fost extrem de norocos, de pe jumătatea lui fiind "şterşi" sportivi ca Berrettini, Cilic sau Felix Auger-Aliassime (primii doi cu COVID-19), dar şi Nole se bucură de confortul dat de un tablou foarte uşor.
Asta pentru că, pe jumătatea sârbului, în partea inferioară, favoriţii au căzut pe capete. Ca atare, unul dintre Humbert, Goffin, Tiafoe, Bublik, Norrie, Johnson, Paul sau Vesely va ajunge în semifinale la All England Club. Niciunul dintre ei nu a mai bifat un penultim act la Wimbledon. Mai mult, niciunul nu a ajuns într-o semifinală de Grand Slam, astfel că acel sfert de tablou e extrem de deschis.

Semifinalist în premieră la Wimbledon 2022

Meciurile care vor stabili unul dintre semifinaliştii de la Wimbledon (câştigătorii primelor două meciuri vor juca în optimi, după acelaşi model stabilindu-se şi cealaltă bătălie pentru sferturi din această parte de tablou):
  • Humbert - Goffin
  • Tiafoe - Bublik
  • Norrie - Johnson
  • Paul - Vesely
Trebuie spus că, dintre jucătorii enumeraţi, doar Norrie, Tiafoe și Paul au beneficiat de statutul de capi de serie
Pe jumătatea superioară de concurs, 6 jucători sunt în premieră în turul 3 la Wimbledon.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 30 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo