Nick Kyrgios și Novak Djokovic au făcut spectacol atât pe teren, cât și la nivel declarativ la Wimbledon. Cei doi au uitat de animozitățile din trecut și au vorbit la superlativ unul despre celălalt înaintea și după finala de la All England Club, câștigată de sârb în 4 seturi.
Înainte de marele meci, Kyrgios și Djokovic au căzut de acord să iasă împreună la cină, indiferent de rezultat, iar câștigătorul să achite nota de plată. Cum sârbul a fost cel care a ridicat trofeul, ar fi trebuit să ia inițiativa, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
Citește și:
Wimbledon
Nadal îi creează și acum coșmaruri lui Fritz, după ce l-a învins la Wimbledon! Ce a spus americanul
26/07/2022 LA 17:40

Kyrgios și Djokovic, schimb savuros de replici în mediul online

Kyrgios nu a uitat de pactul făcut înainte de ultimul act de pe iarba londoneză și i-a cerut socoteală lui Djokovic. La o postare a sârbului pe Twitter, australianul a scris: "Unde este cina mea?". Nole a dat dovadă de prezență de spirit și a replicat că nu a găsit niciun restaurant disponibil, stârnind amuzamentul a zeci de mii de fani.
"Îmi pare rău, amice. Am sunat la toate restaurantele din Londra duminică seara și nu erau mese disponibile. Cina va fi în New York", a fost răspunsul lui Djokovic.
Așadar, Kyrgios mai are de așteptat cel puțin câteva săptămâni pentru ca Djokovic să-și îndeplinească promisiunea, însă e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla. Sârbul are șanse mici să joace la US Open, deoarece nu este vaccinat și nici nu are de gând să o facă, iar legislația Statelor Unite nu permite intrarea pe teritoriu a persoanelor nevaccinate împotriva Covid.
Djokovic speră ca regulile să se schimbe în următoarea perioadă, dar nici acest lucru nu are șanse mari de izbândă, deoarece cazurile de Covid au reînceput să se înmulțească la nivel mondial. O altă posibilitate ar fi ca Nole să primească o dispensă din partea autorităților americane, ceea ce ste din nou la fel de greu, deoarece s-ar crea un precedent periculos.
Wimbledon
Rybakina a explicat de ce a plâns ca un copil la conferința de presă de după finala Wimbledon
12/07/2022 LA 18:57
Wimbledon
Wimbledon 2022 | Top 5 lovituri din finala masculină, dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios
11/07/2022 LA 05:52