Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios i-a cerut lui Djokovic cina promisă, după finala Wimbledon! Răspunsul fabulos al sârbului

Nicu Savin

Publicat 12/07/2022 la 21:17 GMT+3

Nick Kyrgios și Novak Djokovic au căzut de acord înaintea finalei de la Wimbledon să iasă împreună la o cină, iar câștigătorul să achite nota de plată. Australianul i-a amintit lui Nole de acest lucru, iar sârbul a avut o replică savuroasă, spunând că a încercat să rezerve o masă, dar nu a găsit niciuna disponibilă în toată Londra.

Novak Djokovic et Nick Kyrgios après la finale de Wimbledon.

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios și Novak Djokovic au făcut spectacol atât pe teren, cât și la nivel declarativ la Wimbledon. Cei doi au uitat de animozitățile din trecut și au vorbit la superlativ unul despre celălalt înaintea și după finala de la All England Club, câștigată de sârb în 4 seturi.
Înainte de marele meci, Kyrgios și Djokovic au căzut de acord să iasă împreună la cină, indiferent de rezultat, iar câștigătorul să achite nota de plată. Cum sârbul a fost cel care a ridicat trofeul, ar fi trebuit să ia inițiativa, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
Citește și:

Kyrgios și Djokovic, schimb savuros de replici în mediul online

Kyrgios nu a uitat de pactul făcut înainte de ultimul act de pe iarba londoneză și i-a cerut socoteală lui Djokovic. La o postare a sârbului pe Twitter, australianul a scris: "Unde este cina mea?". Nole a dat dovadă de prezență de spirit și a replicat că nu a găsit niciun restaurant disponibil, stârnind amuzamentul a zeci de mii de fani.
"Îmi pare rău, amice. Am sunat la toate restaurantele din Londra duminică seara și nu erau mese disponibile. Cina va fi în New York", a fost răspunsul lui Djokovic.
Așadar, Kyrgios mai are de așteptat cel puțin câteva săptămâni pentru ca Djokovic să-și îndeplinească promisiunea, însă e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla. Sârbul are șanse mici să joace la US Open, deoarece nu este vaccinat și nici nu are de gând să o facă, iar legislația Statelor Unite nu permite intrarea pe teritoriu a persoanelor nevaccinate împotriva Covid.
Djokovic speră ca regulile să se schimbe în următoarea perioadă, dar nici acest lucru nu are șanse mari de izbândă, deoarece cazurile de Covid au reînceput să se înmulțească la nivel mondial. O altă posibilitate ar fi ca Nole să primească o dispensă din partea autorităților americane, ceea ce ste din nou la fel de greu, deoarece s-ar crea un precedent periculos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo