Bayern Munchen a fost învinsă în această seară, cu scorul de 1-2, de Frankfurt, în meciul din a șaptea etapă a Bundesliga. Acesta a fost primul eșec al bavarezilor în noul sezon al campionatului Germaniei, acest rezultat întrerupând o serie de 10 meciuri consecutive fără înfrângere în actuala stagiune.
Echipa lui Julian Nagelsmann a început meciul bine, cu un gol marcat de Goretzka în minutul 29, după o pasă a lui Lewandowski. În doar trei minute, oaspeții au egalat în urma reușitei lui Hinteregger.
Scorul final a fost stabilit în minutul 83, când Kostic a dus-o pe Frankfurt în avantaj, furnizându-le celor de la Bayern primul rezultat negativ din acest sezon.
Bundesliga
#VOCE Union vs Hertha sau duelul dintre Estul și Vestul Berlinului
06/11/2022 LA 06:14
În ciuda înfrângerii, bavarezii rămân lideri în Bundesliga, având 16 puncte după primele 7 etape ale sezonului.
În afară de Bayern Munchen, weekend-ul ăsta a fost trist și pentru liderii din Ligue 1 și La Liga. PSG și Real Madrid au suferit primele eșecuri, fiind învinse de Rennes, scor 2-0, și Espanyol, scor 2-1.

NAGELSMANN, DESPRE TRANSFERUL CARE AR FACE DIN BAYERN ECHIPA PERFECTĂ

Antonio Rudiger a atras atenția lui Bayern, iar Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară despre un posibil transfer. Tehnicianul german a dezvăluit că nu a vorbit deocamdată cu cei din conducere despre o mutare, dar a lăsat să se înțeleagă că bavarezii vor intra în cursa pentru semnătura fundașului de 28 de ani.
"Nu am vorbit cu Salihamidzic despre asta și, chiar dacă aș fi făcut-o, nu v-aș fi spus. Știți bine că nu îmi place să discut despre situația fotbaliștilor aflați sub contract cu alte cluburi. Va trebui să vedem dacă Antonio rămâne liber de contract și dacă avem suficiente fonduri astfel încât să îi oferim un contract care să îl tenteze. A jucat excepțional în ultima perioadă, Tuchel a știut cum să îl motiveze", a spus Nagelsmann.
Rudiger pare decis să dea curs unei noi provocări, chiar dacă Abramovich se chinuie să îi ofere un contract pe măsura cerințelor sale. Cheia e, din câte se pare, la agentul jucătorului.
"Pentru mine, urmează cea mai importantă decizie din carieră. Vă asigur însă că în acest moment nu am discutat cu alt club în afară de Chelsea", a declarat recent fotbalistul.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Bundesliga
Dortmund a revenit pe podium în Bundesliga după victoria cu Frankfurt! Bayern, succes clar cu Mainz
29/10/2022 LA 18:27