Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, primul eșec în Bundesliga în noul sezon! Bavarezii, învinși de Frankfurt cu 2-1

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2021 la 21:13 GMT+3

După PSG și Real Madrid, și Bayern Munchen a înregistrat în această seară prima înfrângere din noul sezon al campionatului. Bavarezii au fost învinși cu scorul de 1-2 de Frankfurt.

La delusione dei giocatori del Bayern Monaco dopo la sconfitta contro l'Eintracht Francoforte - Bundesliga 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a fost învinsă în această seară, cu scorul de 1-2, de Frankfurt, în meciul din a șaptea etapă a Bundesliga. Acesta a fost primul eșec al bavarezilor în noul sezon al campionatului Germaniei, acest rezultat întrerupând o serie de 10 meciuri consecutive fără înfrângere în actuala stagiune.
Echipa lui Julian Nagelsmann a început meciul bine, cu un gol marcat de Goretzka în minutul 29, după o pasă a lui Lewandowski. În doar trei minute, oaspeții au egalat în urma reușitei lui Hinteregger.
Scorul final a fost stabilit în minutul 83, când Kostic a dus-o pe Frankfurt în avantaj, furnizându-le celor de la Bayern primul rezultat negativ din acest sezon.
În ciuda înfrângerii, bavarezii rămân lideri în Bundesliga, având 16 puncte după primele 7 etape ale sezonului.
În afară de Bayern Munchen, weekend-ul ăsta a fost trist și pentru liderii din Ligue 1 și La Liga. PSG și Real Madrid au suferit primele eșecuri, fiind învinse de Rennes, scor 2-0, și Espanyol, scor 2-1.

NAGELSMANN, DESPRE TRANSFERUL CARE AR FACE DIN BAYERN ECHIPA PERFECTĂ

Antonio Rudiger a atras atenția lui Bayern, iar Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară despre un posibil transfer. Tehnicianul german a dezvăluit că nu a vorbit deocamdată cu cei din conducere despre o mutare, dar a lăsat să se înțeleagă că bavarezii vor intra în cursa pentru semnătura fundașului de 28 de ani.
"Nu am vorbit cu Salihamidzic despre asta și, chiar dacă aș fi făcut-o, nu v-aș fi spus. Știți bine că nu îmi place să discut despre situația fotbaliștilor aflați sub contract cu alte cluburi. Va trebui să vedem dacă Antonio rămâne liber de contract și dacă avem suficiente fonduri astfel încât să îi oferim un contract care să îl tenteze. A jucat excepțional în ultima perioadă, Tuchel a știut cum să îl motiveze", a spus Nagelsmann.
Rudiger pare decis să dea curs unei noi provocări, chiar dacă Abramovich se chinuie să îi ofere un contract pe măsura cerințelor sale. Cheia e, din câte se pare, la agentul jucătorului.
"Pentru mine, urmează cea mai importantă decizie din carieră. Vă asigur însă că în acest moment nu am discutat cu alt club în afară de Chelsea", a declarat recent fotbalistul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo