Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce planuri au șefii lui Bayern cu Nagelsmann, după înfrângerea de la Augsburg! Posibilul înlocuitor anunțat în presă

Bianca Dumitru

Publicat 18/09/2022 la 19:35 GMT+3

Bayern Munchen a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Bundesliga, iar postul lui Julian Nagelsmann este în pericol. Șefii campioanei din Germania au vorbit despre posibila înlocuire a antrenorului, jurnaliștii nemți vehiculând și un prim nume care s-ar putea afla pe lista bavarezilor.

Bayern-Trainer Julian Nagelsmann

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a suferit prima înfrângere din acest sezon din Bundesliga, scor 0-1, sâmbătă, pe terenul celor de la Augsburg, într-un meci din etapa a 7-a din Bundesliga.
Golul victoriei a fost reușit de Mergim Berisha, în minutul 59. Bayern, care avea trei remize consecutive în campionatul Germaniei, a ajuns acum la o serie de patru meciuri la rând fără victorie în întrecerea internă, cea mai lungă pentru acest club de la sfârșitul anilor 1990.
În urma rezultatelor neconvingătoare din Bundesliga, postul lui Julian Nagelsmann este în pericol. Hasan Salihamidzic a declarat după meciul cu Augsburg, că echipa este obligată să câștige în următoarea etapă.
"Avem obligația să câștigăm meciul următor. Este ceva care depinde de noi toți, nu doar de Julian Nagelsmann", a spus Salihamidzic, citat de As.com.
În plus, directorul sportiv al campioanei Germaniei a vorbit și despre Sadio Mane și forma în care se află jucătorul adus în această vară de la Liverpool: "Încercăm să-l aducem înapoi pe drumul cel bun. Trebuie să obțină încrederea de care are nevoie."
Citește și:

Bayern i-a găsit înlocuitor lui Nagelsmann

La rândul său, Oliver Kahn a precizat că, în ciuda zvonurilor, conducerea bavarezilor continuă să aibă încredere în antrenorul de 35 de ani.
"Avem deplină încredere în Julian și nu vom investi timp în alte tipuri de nume care circulă în mediul online", a spus fostul fotbalist.
Conform jurnaliștilor din Spania, care citează surse din Germania, cei de la Bayern au început totuși să se gândească la un înlocuitor pentru Nagelsmann.
Primul nume vehiculat este cel al lui Thomas Tuchel, care s-a despărțit recent de Chelsea, după un start mai slab de sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo