Eficiența lui Mirel Rădoi la naționala de fotbal a României a început să fie pusă la îndoială după eșecul pe care "tricolorii" l-au înregistrat la Erevan, în fața Armeniei. Dorinel Munteanu nu este convins că Rădoi va putea schimba în viitor fața naționalei României și-l sfătuiește să facă schimbări în stilul de joc.
Cel mai titrat selecționer la naționala României, Anghel Iordănescu, a fost și el întrebat despre viitorul lui Rădoi. Acesta a spus că actualul selecționer trebuie să continue munca pe care a depus-o până acum alături de "tricolori".
PE CINE VREȚI SELECȚIONER LA NAȚIONALA ROMÂNIEI?
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
"După un început ezitant al nostru, au reușit să marcheze ei. Apoi am revenit, dar când aveam nevoie de atitudine și personalitate, ne-am relaxat crezând că nu mai putem pierde. Am primit goluri pe situații pe care le-am prevăzut. Mi-e imposibil să înțeleg la ce altceva se gândesc jucătorii decât la fotbal atunci când sunt în teren.
Noi facem cu totul altceva decât pregătim. La fiecare minge lungă a lor, am stat cu emoții. E peste puterea mea de înțelegere. Greșim deși sunt noțiuni tactice pe care le discutăm înainte. E un moment negativ pentru toată echipă, e un semnal de alarmă, n-ai cum să faci faultul ăla când ai cartonaș galben (n.r. - referindu-se la roșul încasat de Pușcaș). Chiar și așa, în loc să fim calmi mai departe, să încercăm să stăm cât mai sus, noi am primit două goluri”, a declarat Rădoi la PROX după înfrângerea României în Armenia.

Armenia - România 3-2. Mirel Rădoi, dezamăgit total de elevii săi

”Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 versus 1 cu atacanții sau cu mijlocașii lor de bândă și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. Cred că în seara asta au fost mai multe momente de blackout decât ce s-a întâmplat cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. Parcă nu mai știau să joace fotbal pe final! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem.
Noi, staff-ul, atât am putut în seara asta. Mi-e greu să cred ce va urma. Poate ceea ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru noi, staff-ul, e un semnal de alarmă dacă jucătorii nu răspund la indicațiile noastre”, a afirmat el.
În momentul de față, am un impuls de demisie, îl am de când s-a terminat partida. Dar mai vreau să treacă o perioadă de timp ca să iau o decizie. Poate alți antrenori pot remedia lucrurile
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28