Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Champions League LIVETEXT. Real a învins-o pe Inter, Atletico doar egal la Lokomotiv

Nicu Savin

Actualizat 03/11/2020 la 23:56 GMT+2

După cele 8 meciuri din această seară, faza grupelor din UEFA Champions League va fi ajuns la jumătate. Din acest moment orice punct pierdut sau câștigat devine hotărâtor pentru stabilirea echipelor calificate, iar favoritele nu își mai permit să facă experimente.

La delusione di Achraf Hakimi, Real Madrid-inter, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Rezultatele serii în Champions League

  • Lokomotiv Moscova - Atletico Madrid 1-1
  • Șahtior Donetsk - Borussia Monchengladbach 0-6
  • Atalanta - Liverpool 0-5
  • FC Porto - Marseille 3-0
  • Manchester City - Olympiakos 2-0
  • Midtjylland - Ajax 1-2
  • RB Salzburg - Bayern 2-6

Real Madrid - Inter 3-2 LIVETEXT

Min 80. GOOOOL REAL! Un contraatac ca la carte s-a încheiat cu o execuție superbă a lui Rodrygo care își readuce echipa în avantaj.
Min 68. GOOOOOL INTER! Ivan Perisic aduce egalarea pentru italieni!
Min 40. Nici nu am apucat să menționăm pentru că meciul este unul extrem de frumos, dar Sergio Ramos a marcat astăzi golul său cu numărul 100 pentru Real Madrid. Sergio Ramos este fundaș central.
Min 35. GOOOOL INTER! După o pasă superbă cu călcâiul a lui Barella, Lautaro Martinez șutează din prima din careu și reduce din diferență.
Min 33. GOOOOOL REAL MADRID! Sergio Ramos dublează avantajul gazdelor!
Min 25. GOOOOOL REAL MADRID! Karim Benzema interceptează o pasă la portar a lui Hakimi și deschide scorul la Madrid!
Min 24. Valverde încheie o acțiune superbă a Realului printr-un luft din centrul careului singur cu Handanovic.
Min 22. Niciuna dintre echipe nu poate să țină prea mult de minge în aceste momente. Pressing eficient? Lipsă de încredere? Ambele?
Min 15. A fost un început extrem de bun de meci. Ambele echipe și-au creat ocazii importante - ambii antrenori au nevoie neapărată de o victorie în această seară iar acest lucru se simte.
Min 10. Un contraatac ca la carte al Interului se încheie cu o centrare excelentă a lui Perisic în careu însă Barella trimite mingea în bară. Imediat după, italienii sunt din nou periculoși, dar de această dată Courtois intervine excelent. S-a echilibrat partida.
Min 7. Dominarea Realului continuă iar șutul excelent al lui Valverde trece doar puțin pe lângă poartă. Inter trăiește periculos în aceste momente.
Min 5. Real domină începutul de meci iar șutul lui Asensio din interiorul careului a fost respins în corner de Handanovic. Gazdele sunt în control.
Min 1. A început meciul de la Madrid!
Echipele de start
Real Madrid XI: Courtois; Lucas Vázquez, Varane, Ramos, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Hazard.
Inter Milano XI: Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Vidal, Brozovic, Young; Barella; Lautaro Martínez, Perisic.

Lokomotiv - Atletico Madrid 1-1 LIVETEXT

Min 75. Atletico este în continuare la cârma meciului iar Suarez a avut un gol anulat din cauza unei poziții de offside. Cu toate acestea, meciul pare să se îndrepte către un egal care nu îl va mulțumi cu siguranță pe Simeone.
Min 55. Partea a doua a meciului a început cu Atletico fiind clar în control iar la 10 minute de la restart, Joao Felix a trimis o adevărată ”torpilă” spre poarta adversă de la marginea careului, însă mingea a fost respinsă pe ultima sută de metri de Guilherme.
Min 38. Atletico pune presiune din ce în ce mai mult pe Lokomotiv iar elevii lui Simeone au fost aproape să revină la conducere după un voleu al lui Suarez din șase metri, însă mingea a ajuns peste poartă.
Min 25. GOOOOL LOKOMOTIV! După ce verifică VAR-ul, centralul acordă penalty pentru ruși, Suarez ia galben pentru că a mers la monitor iar Miranchuk transformă fără probleme și aduce egalarea pentru gazde.
Min 17. GOOOOL ATLETICO! După cum era și firesc la cum s-a jucat, Jose Maria Gimenez a deschis scorul pentru oaspeți după o lovitură de cap superbă!
Min 10. Atletico presează destul de intens iar Joao Felix a avut deja prima ocazie a partidei. Elevii lui Simeone caută o victorie confortabilă la Moscova.
Min 1. A început partida de la Moscova!
Echipele de start
Lokomotiv Moscova: Guilherme - Zhivoglyadov, Rajkovic, Cerqueira Paim, Rybus - Ignatjev, Kulikov, Krychowiak, Miranchuk - Smolov, Ze Luis
Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Renan Lodi - Llorente, Saul, Herrera, Correa - Suarez, Joao Felix
Înaintea duelului din această seară, Atletico Madrid se află pe locul 2 în grupa A din UEFA Champions League, la 3 puncte în urma liderului Bayern Munchen. Lokomotiv ocupă poziția a 3-a, în timp ce Salzburg este codașa grupei.

Preview

Cel mai tare meci al zilei se anunță cel dintre Leipzig și PSG, dar și celelalte partide sunt extrem de interesante. Echipa lui Mircea Lucescu pare condamnată din start în duelul cu Barcelona, Dinamo Kiev având foarte mulți jucători infectați cu Covid-19. Manchester United, Chelsea, Juventus, Sevilla și Borussia Dortmund sunt alte chipe mari care vor juca în această seară.

Leipzig-PSG, reeditarea semifinalei din sezonul trecut

Red Bull Liepzig și Paris Saint Germain se întâlnesc într-un meci care ar putea fi decisiv pentru calificarea în optimi. Ambele formații au câștigat contra lui Basaksehir, dar au pierdut cu Manchester United, astfel că meciul direct devine extrem de important.
Francezii și-au intrat în mână în Ligue 1 și au o serie de 7 victorii consecutive, fiind pe prima poziție a clasamentului. În Champions League însă, eșecul de pe Parc de Princes în fața lui Manchester United obligă formația lui Tuchel să nu mai facă pași greșiți.
Leipzig trece printr-o perioadă delicată, înfrângerea umilitoare de pe Old Trafford de săptămâna trecută fiind dublată de eșecul din Bundesliga de pe terenul Borussiei Monchengladbach, scor 0-1. Totuși, echipa lui Nagelsmann are o șansă bună în această seară, deoarece la PSG vor lipsi Neymar și Icardi, dar probabil și Mbappe.
Cele 2 formații se cunosc foarte bine, ele întâlnindu-se acum 2 luni și jumătate în semifinale ediției trecute. Parizienii s-au impus atunci categoric cu 3-0, dar conjunctura a fost cu totul diferită, astfel că meciul de azi este deschis oricărui rezultat.
În celălalt meci al grupei, Manchester United este mare favorită în meciul de la Istanbul contra lui Basaksehir. "Diavolii" nu își permit să dea cu piciorul celor două victorii de până acum (2-1 cu PSG și 5-0 cu Leipzig), iar o victorie la Istanbul ar face din echipa lui Solskjaer principala favorită la locul 1 în grupă. În plus, un succes astăzi ar aduce puțină liniște la formația engleză, care suferă foarte mult în Premier League, acolo unde este abia pe locul 15.
Basaksehir a avut un început dezastruos în competiția internă: 3 înfrângeri în primele 3 etape, dar apoi și-a revenit și are 10 puncte din ultimele 4 jocuri. Chiar și așa, singurul obiectiv al turcilor în Champions League este să nu se facă de râs încheind grupa fără nici un punct. Adversarii sunt extrem de puternici, deci meciurile de pe teren propriu par singurele în care acest obiectiv poate fi îndeplinit.
Mircea Lucescu

Barcelona-Dinamo Kiev și Ferencvaros-Juventus

Barcelona pare să aibă o misiune extrem de facilă în meciul cu Dinamo Kiev. Formația antrenată de Mircea Lucescu are mulți jucători infectați cu coronavirus, astfel că șansele de a scoate un rezultat pozitiv pe Camp Nou sunt aproape nule.
Barcelona are maxim de puncte după primele 2 etape în Champions League, dar în La Liga lucrurile merg foarte prost pentru echipa lui Koeman. Egalul de la Alaves din ultimul meci de campionat confirmă începutul foarte slab de sezon al catalanilor, care sunt deja la o distanță considerabilă de Real și Atletico, formațiile cu care în mod normal se va bate la titlu în Spania.
Dacă Barcelona este ca și calificată din această grupă, Juventus trebuie să câștige la Budapesta, cu Ferencvaros, pentru a sta liniștită în privința accederii în optimi. Formația lui Pirlo l-a recuperat pe Ronaldo, iar portughezul a arătat o poftă incredibilă de joc în meciul cu Spezia, înscriind 2 goluri. Maghiarii nu au nimic de pierdut, pentru ei astfel de partide nefiind altceva decât un bonus, dar șansele pentru ocuparea poziției a 3-a rămân intacte.
Timo Werner (FC Chelsea)

Chelsea-Rennes și Sevilla-Krasnodar

Chelsea și Sevilla par să se fi desprins în fruntea acestei grupe după vitoriile de săptămâna trecută, dar surprizele pot apărea oricând, mai ales în această competiție. Chelsea joacă pe Stamford Bridge în fața francezilor de la Rennes, iar formația lui Lampard este mare favorită.
Londonezii par să-și fi rezolvat problemele din defensivă, Mendy ținând poarta intactă în ultimele 4 partide, iar victoria categorică de pe terenul lui Burnley din week-end a ridicat și mai mult moralul "albaștrilor". În schimb, Rennes a pus capăt seriei de 5 meciuri fără succes și s-a impus în fața lui Brest în Ligue 1, fiind momentan pe poziția a 3-a după 9 etape scurse din acest sezon.
În cealaltă partidă Sevilla pleacă favorită în fața lui Krasnodar, chiar dacă andaluzii sunt de nerecunoscut în meciurile din La Liga. Un singur punct obținut în ultimele 4 etape plasează formația lui Lopetegui pe un incredibil loc 16 în Spania. Chiar și așa, câștigătoarea Europa League are șanse mari să acceadă în primăvara Champions League alături de Chelsea. Krasnodar traversează și ea o perioadă cumplită, având 3 înfrângeri consecutive în ultimele 3 partide, astfel că speranțele pentru un rezultat pozitiv la Sevilla sunt destul de mici.
Erling Haaland

Zenit-Lazio și Brugge-Borussia Dortmund

Zenit-Lazio este ultima șansă pentru campiona Rusiei de a mai spera că poate accede în primăvara europeană. Lazio vine după o victorie nebună în Serie A, 4-3 în deplasare cu AC Torino, meci în care echipa lui Simone Inzaghi a întors rezultatul în prelungiri.
Chiar dacă au încă probleme de lot, laziali și-au recuparat principalii jucători și pornesc favoriți în deplasarea din Rusia, o victorie apropiindu-i serios de calificare.
În celălalt meci, Borussia Dortmund nu are voie să piardă la Brugge pentru a nu-și periclita șansele de calificare. Haaland&Co traversează o perioadă excelentă în Bundesliga, cu 4 victorii consecutive fără gol primit, astfel că "galben negrii" pornesc mari favoriți și în meciul din Belgia.
De partea cealaltă, Brugge nu pare să reziste la ritmul de meciuri din 3 în 3 zile, rezultatele bune din Champions League fiind alternate cu unele foarte slabe în campionat (2 egaluri și o înfrângere în ultimele 3 etape). Totuși, victoria de la Sankt Petersburg din prima etapă și egalul cu Lazio de săptămâna trecută îi plasează pe flamanzi în situația de a spera în continuare la calificarea în optimi, dar pentru asta e nevoie de măcar un rezultat pozitiv în meciurile cu Borussia Dortmund.
Cele mai importante informații din timpul celor 8 partide din această seară puteți găsi în format LIVETEXT pe site-ul Eurosport.ro, cu începere de la ora 19:55.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo