Daniel Niculae a revenit la Rapid, după 3 ani. Fostul atacant va ocupa postul de președinte la clubul giuleștean.
Astăzi, Nico a fost prezentat oficial la Rapid și a vorbit despre planurile sale. Noul oficial a dezvăluit că a ales să revină abia acum la echipa sa de suflet din cauza unor divergențe pe care le-a avut în 2018 cu unii oameni din conducere.
Însă, așa cum a asigurat și acționarul Victor Angelescu, situația din conducerea clubului se va rezolva în următoarea perioadă, iar Niculae își va putea derula activitatea liniștit.
Cupa Mondială FIFA
Argentinienii s-au speriat când au auzit cine arbitrează meciul din optimi, cu Australia
ACUM UN MINUT

Daniel Niculae, entuziasmat de revenirea la Rapid: "Lucrurile se vor face cu dragoste și profesionalism!"

Niculae și-ar fi dorit să fie prezentat oficial pe noul stadion din Giulești, aflat în etapa de finalizare a construcțiilor.
"Ziua de azi nu-mi aduce decât bucurie. Nu pot spune că am plecat. Am redevenit fan al acestei echipe și am revenit într-o funcție administrativă. Vrem să ducem clubul în prima ligă și să parcurgem toate etapele pentru a redeveni forța care am fost în trecut.
Mi-aș fi dorit ca această conferință să aibă loc pe noul stadion, dar nu s-a putut. Știți foarte bine de ce am luat decizia de a veni abia acum și de ce am plecat. Persoanele cu care nu am putut lucra probabil vor pleca săptămâna viitoare.
Lucrurile se vor face pas cu pas, profesionist și cu multă dragoste. Este ce a lipsit în ultimul timp acestui proiect. Vor mai apărea schimbări, vor mai fi oameni care vor fi aduși în staff, voi forma o echipă pe care mă voi baza. Toți vrem să ajutăm echipa să promoveze.", a declarat Daniel Niculae, la conferința de presă.

Mihai Iosif va primi prelungirea contractului cu Rapid, după ce a dus echipa în playoff

Rapid s-a calificat dramatic în playoff-ul din Liga a 2-a, după victoria cu 4-2 de pe terenul lui Metaloglobus, în ultima etapă din sezonul regulat.
Victor Angelescu a asigurat că Mihai Iosif va primi prelungirea contractului, după ce a calificat echipa în playoff:
"Tocmai ce am discutat cu Miță (n.r. - Mihai Iosif) și cu Nico (n.r. - Daniel Niculae), veți vedea că Miță va avea contractul prelungit. Va semna cu noi pe o perioadă mai lungă. Nico crede în el, eu cred în el, este cel care poate duce Rapidul înapoi în Liga 1", a mai spus Angelescu.
În playoff, formația pregătită de Mihai Iosif se va lupta cu U Craiova 1948, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Csikszered și ASU Poli Timișoara.
Cupa Mondială FIFA
Germania, ironizată în direct la televiziunea qatareză, după eliminarea de la Campionatul Mondial
ACUM 40 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în alertă. Neymar va lipsi și din optimi și pare tot mai departe de revenirea la Mondial
ACUM 40 MINUTE