Dinamo se chinuie să aducă cât mai mulți fotbaliști cu experiență pentru a nu avea probleme în debutul sezonului din liga a 2-a. Retrogradată în premieră, echipa din Ștefan cel Mare a scăpat de fotbaliștii cu contracte mari și acum se concentrează pentru umplerea vestiarului. Torje și Vlad Morar au ales Farul, Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, Răuță a ajuns la Hermannstadt, Ricardo Grigore este noul fundaș fde la FCU Craiova 1948, iar Steliano Filip, Andrei Radu și mulți alții își caută echipă.
Antrenorul interimar Mihăescu a reușit să covingă deja câțiva fotbaliști cu experiență să semneze cu Dinamo. Foștii dinamoviști Gavrilă și Vali Lazăr se antrenează de mai multe săptămâni la Săftica alături de Neluț Roșu sau Iulian Roșu.
Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
10/08/2022 LA 09:57

Dinamo aduce un fotbalist de FCSB

Dinamo este aproape de a-l aduce în Ștefan cel Mare pe Ovidiu Horșia. Mijlocașul de 21 de ani a fost în proprietatea lui FCSB în ultimele 5 sezoane, dar a jucat într-un singur meci în Liga 1 pentru echipa din Berceni.
După înfrângerea 1-3 cu Clinceni, secundul Ionel Augustin a dezvăluit planurile pe termen scurt al echipei din Ștefan cel Mare.
„Nu pot să zic că nu sunt mulțumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câștigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieșim din pasa asta proastă. Mai așteptăm jucători și de luni o să mai vină doi fotbaliști la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze. Este vorba despre un fundaș central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo și un mijlocaș, care poate juca pe mai multe posturi, Ovidiu Horșia”, a declarat Ionel Augustin pentru Fanatik.
Primul sezon din istoria Ligii a 2-a cu Steaua și Dinamo la start va începe pe 6 august.
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
08/08/2022 LA 20:23
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
08/08/2022 LA 18:10