Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul cu ȚSKA Sofia, după despărțirea de Dan Petrescu

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/11/2020 la 17:52 GMT+2

CFR Cluj s-a despărțit astăzi de Dan Petrescu, omul care a adus 3 titluri de campioană în Gruia.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Ardelenii caută acum un nou tehnician, însă există șanse minime să-l găsească înaintea meciului du ȚSKA Sofia, din grupele Europa League, programat joi seară (ora 22:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.
În aceste condiții, oficialii CFR-ului vor miza pe serviciile lui Cristi Panin, unul dintre oamenii din staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu.
Anunțul a fost făcut de Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei României. În plus, acesta a asigurat pe toată lumea că negocierile de astăzi dintre Dan Petrescu și conducerea CFR-ului au decurs "perfect":

Cristi Panin va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul cu ȚSKA Sofia din Europa League

"Părțile s-au înțeles amiabil și ați auzit și conferința de presă a lui Dan, așa că detaliile financiare nu trebuie să le facem publice. Este o înțelegere perfectă! E bine așa.
Nu cred că vom rezolva cu antrenorul până joi. E Panin la noi, mai rămân și din staff, ce să facem, ne vom descurca. Poate (n.r. - Panin) să organizeze meciul cu ȚSKA Sofia.", a declarat Ștefan Gadola, pentru Digisport.
Adrian Mutu pare principalul favorit să ajungă pe banca CFR-ului. În același timp, în presă s-a vorbit și despre variantele Edi Iordănescu și Vasile Miriuță.
Cu 2 etape rămase din grupele Europa League, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 4 puncte acumulate. Ardelenii se află la 6 puncte în spatele liderului AS Roma, deja calificată în "16-imi", și la 3 lungimi sub Young Boys. ȚSKA Sofia este codașa grupei, cu un singur punct acumulat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo