Ardelenii caută acum un nou tehnician, însă există șanse minime să-l găsească înaintea meciului du ȚSKA Sofia, din grupele Europa League, programat joi seară (ora 22:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.
În aceste condiții, oficialii CFR-ului vor miza pe serviciile lui Cristi Panin, unul dintre oamenii din staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu.
Anunțul a fost făcut de Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei României. În plus, acesta a asigurat pe toată lumea că negocierile de astăzi dintre Dan Petrescu și conducerea CFR-ului au decurs "perfect":
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41

Cristi Panin va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul cu ȚSKA Sofia din Europa League

"Părțile s-au înțeles amiabil și ați auzit și conferința de presă a lui Dan, așa că detaliile financiare nu trebuie să le facem publice. Este o înțelegere perfectă! E bine așa.
Nu cred că vom rezolva cu antrenorul până joi. E Panin la noi, mai rămân și din staff, ce să facem, ne vom descurca. Poate (n.r. - Panin) să organizeze meciul cu ȚSKA Sofia.", a declarat Ștefan Gadola, pentru Digisport.
Adrian Mutu pare principalul favorit să ajungă pe banca CFR-ului. În același timp, în presă s-a vorbit și despre variantele Edi Iordănescu și Vasile Miriuță.
Cu 2 etape rămase din grupele Europa League, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 4 puncte acumulate. Ardelenii se află la 6 puncte în spatele liderului AS Roma, deja calificată în "16-imi", și la 3 lungimi sub Young Boys. ȚSKA Sofia este codașa grupei, cu un singur punct acumulat.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17