Ardelenii caută acum un nou tehnician, însă există șanse minime să-l găsească înaintea meciului du ȚSKA Sofia, din grupele Europa League, programat joi seară (ora 22:00) și transmis livetext pe Eurosport.ro.

În aceste condiții, oficialii CFR-ului vor miza pe serviciile lui Cristi Panin, unul dintre oamenii din staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

Anunțul a fost făcut de Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei României. În plus, acesta a asigurat pe toată lumea că negocierile de astăzi dintre Dan Petrescu și conducerea CFR-ului au decurs "perfect":

Cristi Panin va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul cu ȚSKA Sofia din Europa League

"Părțile s-au înțeles amiabil și ați auzit și conferința de presă a lui Dan, așa că detaliile financiare nu trebuie să le facem publice. Este o înțelegere perfectă! E bine așa.

Nu cred că vom rezolva cu antrenorul până joi. E Panin la noi, mai rămân și din staff, ce să facem, ne vom descurca. Poate (n.r. - Panin) să organizeze meciul cu ȚSKA Sofia.", a declarat Ștefan Gadola, pentru Digisport.

Adrian Mutu pare principalul favorit să ajungă pe banca CFR-ului. În același timp, în presă s-a vorbit și despre variantele Edi Iordănescu și Vasile Miriuță.

Cu 2 etape rămase din grupele Europa League, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 4 puncte acumulate. Ardelenii se află la 6 puncte în spatele liderului AS Roma, deja calificată în "16-imi", și la 3 lungimi sub Young Boys. ȚSKA Sofia este codașa grupei, cu un singur punct acumulat.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport
11/12/2020 LA 13:14