Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Record impresionant pentru Galatasaray în Europa League după meciul cu Barcelona! Cifrele lui Cicâldău și Moruțan

Bianca Dumitru

Publicat 11/03/2022 la 21:14 GMT+2

Galatasaray a remizat joi seară, pe Camp Nou, cu Barcelona, scor 0-0, în meciul tur din optimile Europa League. Turcii au stabilit un record impresionant după meciurile din acest sezon al competiției continentale.

Alexandru Cicâldău, în Barcelona - Galatasaray

Credit imagine: Getty Images

Joi seară, Galatasaray a plecat neînvinsă de pe Camp Nou, după meciul tur din optimile Europa League. Turcii au scos o remiză, scor 0-0, în fața Barcelonei și au stabilit un record impresionant.
Conform jurnaliștilor din Turcia, echipa lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan este singura care nu a fost condusă în niciun meci disputat din faza grupelor și până în prezent. În ciuda parcursului mai slab din campionat, Galatasaray este neînvinsă în Europa League, ajungând la 7 meciuri fără înfrângere.
Cei doi români din lotul lui Domenec Torrent și-au adus contribuția pe teren cel puțin în meciurile din grupele competiției europene. Cicâldău a fost titular în 5 din cele 6 meciuri din faza grupelor, reușind un gol, în partida cu Marseille.
În ceea ce-l privește pe Moruțan, acesta a fost în primul 11 al turcilor în 3 partide, în celelalte fiind introdus pe teren pe parcursul meciului. Fostul jucător al celor de la FCSB a reușit o pasă decisivă pentru Galatasaray în Europa League.
Citește și:

SCOUTERII LUI ATLETICO MADRID, PE URMELE LUI ALEXANDRU CICÂLDĂU

Alexandru Cicâldău s-a aflat joi seară pe teren pentru aproximativ 11 minute în meciul dintre Barcelona și Galatasaray. Presa din Spania a anunțat, înainte de startul partidei, că românul este în atenția celor de la Atletico Madrid.
Potrivit jurnaliștilor de la AS, Gudi Pozo, unul dintre scouterii campioanei en-titre din La Liga, și asistentul său, Andrea Berta, au fost prezenți la meciul de pe Camp Nou pentru a urmări doi fotbaliști din tabăra turcilor, pe Alexandru Cicâldău și pe Kerem Akturkoglu.
Reprezentantul FIFA, Marco Kirdemir, are o legătură puternică cu Andrea Berta și a confirmat pentru spaniolii de la AS interesul lui Atletico Madrid pentru cei doi jucători. Astfel, deși a ajuns de abia vara trecută la Galatasaray, plecând de la Universitatea Craiova în schimbul a 6 milioane de euro, Cicâldău este acum curtat de campioana Spaniei, Atletico Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo