Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Memphis Depay a dezvăluit unde vrea să evolueze în următorul sezon! "Vreau să am un rol important"

Bianca Dumitru

Publicat 02/05/2022 la 14:07 GMT+3

După ce a înscris primul gol al catalanilor în meciul cu Mallorca, Memphis Depay a vorbit despre viitorul său la Barcelona. Atacantul olandez a lăsat să se înțeleagă că nu vrea să plece de pe Camp Nou la finalul acestui sezon.

Memphis Depay of FC Barcelona celebrates their sides first goal during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and RCD Mallorca at Camp Nou on May 01, 2022 in Barcelona, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Memphis Depay a deschis scorul duminică seară, pe Camp Nou, în meciul cu Mallorca, iar după meci a vorbit despre viitorul său. Olandezul, care a ajuns la Barcelona în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract, nu are de gând să plece la finalul acestui sezon de la echipă.
Atacantul în vârstă de 28 de ani a lăsat de înțeles că își dorește să continue în tricoul blaugrana, punctând că se așteapta să aibă parte de o concurență serioasă pentru postul de titular.
"Am venit aici dorindu-mi să joc cât mai mult. Vreau să fiu important pentru echipă sezonul viitor și în alți câțiva ani. Este normal să există multă competiție la Barcelona. Jucăm pentru cel mai bun club din lume", a declarat Memphis Depay pentru ESPN.
La rândul său, Xavi i-a lăudat prestația olandezului și s-a arătat încântat de modul în care fotbalistul se pregătește și de atitudinea sa: "Memphis se antrenează foarte bine și de aceea joacă. Ne dorim acest tip de jucători, cu o astfel de atitudine. Cu siguranță am fost nedrept cu el, dar dacă se pregătește așa, trebuie să joace", a punctat tehnicianul.
În acest sezon, Memphis Depay a marcat 12 goluri în 34 de meciuri în toate competițiile pentru Barcelona, 4 goluri fiind înscrise în acest an calendaristic, în care olandezul a stat mai mult pe bancă din cauza accidentărilor.
Citește și:

Memphis Depay nu duce lipsă de oferte

Memphis Depay a ajuns la Barcelona la cererea expresă a lui Ronald Koeman, care îl cunoștea foarte bine de la naționala Olandei. Odată cu demiterea antrenorului olandez, Depay și-a găsit tot mai greu locul în echipa lui Xavi, fiind afectat și de o serie de accidentări.
Trei cluburi din Premier League s-au interesat deja de situația sa și sunt gata să-i facă o ofertă. Cea mai tentantă variantă pentru jucător ar fi Arsenal. "Tunarii" vor neapărat un atacant pentru sezonul viitor, iar Arteta are încredere că-l poate readuce pe Depay la forma pe care a arătat-o în trecut, în special la Lyon.
Celelalte opțiuni sunt Newcastle și Everton. Dacă Depay ar putea fi atras de un salariu mare la Newcastle, e greu de crezut că va accepta să meargă pe Goodison Park. Chiar dacă se va salva de la retrogradare în acest sezon, echipa antrenată de Lampard are șanse mici să-și propună obiective prea îndrăznețe în viitorul apropiat, deci îi va fi greu să atragă fotbaliști de talia lui Depay.
O altă forță din Europa interesată de olandez este Juventus, care caută soluții pentru a acoperi plecarea lui Dybala.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo