Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid-Athletic Bilbao a fost amânat! Galacticii vor mai juca un singur meci până la El Clasico

Nicu Savin

Publicat 07/10/2021 la 13:01 GMT+3

Real Madrid trebuia să o înfrunte acasă pe Athletic Bilbao, în primul meci de după pauza competițioanală în care au loc meciuri internaționale. Confruntarea a fost amânată însă la cererea madrilenilor, care au mai mulți jucători convocați la naționalele din America de Sud și nu s-ar fi putut baza pe aceștia.

Asensio celebra uno de sus goles en el Real Madrid-Mallorca

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a intrat în pauza competițională de 2 săptămâni cu un moral scăzut, după ce echipa lui Ancelotti a pierdut ultimele 2 jocuri, cu Sheriff Tiraspol în Champions League și cu Espanyol în La Liga. Următorul meci al galacticilor trebuia să aibă loc pe 16 octombrie, pe teren propriu, contra celor de la Athletic Bilbao.
Doar că Realul a solicitat șefilor fotbalului spaniol ca partida să fie amânată, invocând lipsa a 3 jucători importanți: Federico Valverde, Edr Militao și Vinicius Jr. Cei trei au fost convocați la naționalele Uruguayului și Braziliei, echipe care se vod duela pe data de 15 octombrie în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, astfel că era imposibil care Ancelotti să se poată baza pe ei în disputa cu Athletic.
Citește și:

Real Madrid va mai juca un singur meci până la derby-ul cu Barcelona

La Liga a dat curs cererii Realului și a amânat partida, fără a fi precizată data la care aceasta se va disputa. Așadar, următorul meci al Realului va fi abia pe 19 octombrie, când galacticii o vor întâlni în deplasare pe Șahtior Donetsk. în etapa a 3-a a grupelor Champions League.
Paritda din Ucraina va fi ultima repetiție a echipei lui Ancelotti înainte de primul El Clasico al sezonului, programat pe 24 octombrie pe Camp Nou. Umrătorul meci al madrilenilor în fața propriilor fani va avea loc abia pe 27 octombrie, când Realul o va întâlni pe Osasuna.
În ciuda înfrângerilor cu Sheriff și Espanyol, care au tulburat puțin apele pe Bernabeu, Realul e lider în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid și ocupă poziția a 2-a în grupa de Champions League, cu 3 puncte după 2 meciuri, având în continuare șanse mari să acceadă în optimi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo