Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ter Stegen, omul meciului câștigat de Barcelona la Mallorca. Reacția lui Xavi

Ion Alexandru

Actualizat 03/01/2022 la 09:14 GMT+2

Mallorca - Barcelona 0-1 | Catalanii sunt la picioarele lui Ter Stegen. Neamțul a fost de multe criticat pentru prestațiile din poarta Barcelonei, dar la Mallorca a salvat victoria!

Ter Stegen a avut o parada fabuloasă în minutul 92 al meciului Mallorca -Barcelona 0-1

Credit imagine: Twitter

Mallorca - Barcelona 0-1 | Ter Stegen a avut un sezon greu și a fost de multe ori înta criticilor. Portarul german a început 2022 cu o parada fabuloasă, care a salvat victoria Barcelonei într-o deplasare grea.
Xavi a avut doi eroi greu de imaginat înaintea meciului. Luuk DE Jong s-a transformat în Ibrahimovic pentru câteva secunde, dar bara l-a oprit în minutul 30. Olandezul pe care Xavi încearcă să-l dea afară a marcat golul victoriei în ultimul minut al primei reprize și a dovedit că fanii catalani ar trebui să aibă mai multă încredere în el.
Citește și:
O altă țintă a ironiilor din 2021, Ter Stegen a fost eroul finalului de meci. În minutul 92, portarul german a reușit să respingă spectaculos după șutul din 4 metri al lui Juame Costa. Pique îl pierduse din marcaj pe fundașul stânga de la Mallorca, dar a fost salvat de Ter Stegen. Fundașul catalan l-a îmbrățișat imediat pe neamț și i-a mulțumit pentru parada care a valorat 2 puncte în contul Barcelonei.

Mallorca - Barcelona 0-1 | Xavi l-a lăudat pe Ter Stegen

Xavi știe că Ter Stegen este un portar de moral, iar scăderea randamentului său este și din cauza criticilor. Neamțul a reușit să închidă poarta la Mallorca și Barcelona a urcat pe locul 5, la doar un singur punct în spatele lui Atletico Madrid.
"Sunt foarte fericit li mândru de ce a realizat Marc. Aveam nevoie de el! Este un portar mare și ne-a salvat"
Xavi are multe probleme de efectiv, iar la Mallorca a mers fără 16 jucători, absenți din diverse motive.
Antrenorul catalanilor a protestat vehement la decizia Ligii spaniole de a programa această etapă, în mijlocul unei noi crize medicale de proporții. Noua tulpină de Covid, Omicron face ravagii și în Spania.
"Trebuie să apelăm la bunul simț. Nu este o plângere, este o realitate. Baschetul a fost suspendat, dar noi trebuie să jucăm pentru că Liga ne obligă. O să jucăm, ne antrenăm bine, dar este o situaţie haotică" a spus Xavi, înaintea plercării spre Mallorca.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo