Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultimatum pentru Real Madrid! Ce condiții a pus un fotbalist dorit de Klopp pentru a rămâne pe Bernabeu

Bianca Dumitru

Actualizat 22/02/2022 la 21:52 GMT+2

Marco Asensio este un jucător dorit de Jurgen Klopp la Liverpool. Potrivit presei din Spania, fotbalistul le-ar fi pus condiții celor de la Real Madrid pentru a rămâne pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid's Spanish midfielder Marco Asensio (L) celebrates with teammates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 6, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-ar putea despărți la finalul acestui sezon de Marco Asensio. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este dorit de Jurgen Klopp la Liverpool și nu ar spune 'nu' unei mutări.
Potrivit jurnaliștilor El Nacional, ibericul nu este mulțumit în totalitate de minutele pe care Carlo Ancelotti i le acordă și se teme că, după foarte posibila sosire a lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, va trece la statutul de rezervă permanentă.
Asensio mai are contract cu Real Madrid până în 2023, iar oficialii "galacticilor" vor să-i prelungească înțelegerea cu încă 4 ani, oferindu-i un salariu de 4,5 milioane de euro (atât cât primește și în prezent).
Atacantul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, este dorit la Liverpool, iar oferta echipei lui Jurgen Klopp ar fi mult mai tentată pentru el, "cormoranii" fiind dispuși să-i dea un salariu de 7 milioane de euro. Conform sursei citate, fotbalistul le-ar fi comunicat șefilor de pe Bernabeu că dacă nu îi vor face o ofertă egală sau mai mare, va accepta propunerea englezilor, fiind conștient că importanța sa în lotul celor de la Real Madrid ar putea scădea după perioada de transferuri din vară.
Citește și:

REAL MADRID, DISPUSĂ SĂ ÎL VÂNDĂ PE ASENSIO LA LIVERPOOL

Despre interesul lui Jurgen Klopp pentru Marco Asensio s-a vorbit încă din septembrie 2021, când presa internațională anunța că madrilenii sunt dispuși să renunțe la fotbalistul de 26 de ani.
Asensio a jucat impresionant în primele sale sezoane pe Bernabeu, dar în stagiunea 2019/20 a prins doar 3 meciuri ca titular la Real, după accidentarea teribilă suferită. A revenit în 2020, însă nu a fost un titular indiscutabil în formația lui Zidane, prinzând doar 21 de meciuri ca titular.
Nici Ancelotti nu l-a văzut drept esențial pentru echipa sa, cel puțin în startul noului sezon, astfel că jurnaliștii din Spania au anunțat că Real Madrid pare extrem de tentată să dea curs ofertei lui Liverpool.
Klopp e convins că Asensio e un mare jucător și că, dacă i se va acorda încredere, poate ajunge la un nivel impresionant. Fotbalistul prezintă avantajul că poate opera atât în flancuri (dacă Mane sau Salah sunt indisponibili), dar și ca inter, în linia de 3 din spatele vârfurilor.
În contextul în care Mbappe va semna cu Real Madrid la finalul acestui sezon, așa cum se anticipează, sunt șanse foarte mari ca Asensio să ajungă din noul sezon pe Anfield.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo