Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti aruncă săgeți către Xavi cu 15 zile înainte de El Clasico: "Eu nu sun selecționerii!"

Andrei Nicolae

Publicat 01/10/2022 la 17:49 GMT+3

Derby-ul dintre Real Madrid și Barcelona se apropie, iar Carlo Ancelotti a început deja războiul de la distanță cu gruparea catalană. Tehnicianul italian a comentat asupra situației creată de antrenorul echipei blaugrana cu selecționerii echipelor naționale și a oferit un răspuns ironic jurnaliștilor.

Xavi, Ancelotti

Credit imagine: AFP

Xavi a recunoscut că a vorbit cu mai mulți selecționeri în perioada meciurilor naționalelor pentru a se asigura că jucătorii săi sunt tratați cu grijă. Tite, selecționerul Braziliei, a dezvăluit acest lucru, iar tehnicianul catalanilor a confirmat.
"Nu l-am sunat doar pe Tite, dar și pe antrenorul Franței și pe toți selecționerii. Le-am trimis un plan și suntem în legătură cu ei", a declarat Xavi în cadrul unei conferințe de presă.
Ancelotti a vorbit despre situația creată de clubul catalan și și-a ironizat adversarii, făcând referire la declarația lui Xavi. Italianul a fost întrebat dacă este de părere că decizia clubului blaugrana este una etică, iar răspunsul său a avut și o urmă de ironie.
"Eu nu sun selecționerii, ei mă sună pe mine. În perioada convocărilor nu voi suna selecționerii. Discut cu ei înainte pentru a raporta anumite situații, dar în timpul convocărilor nu vorbesc", a declarat Carlo, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Ancelotti nu se gândește la El Clasico

Italianul a fost întrebat despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa în fața Barcelonei pe 16 octombrie, iar răspunsul tehnicianului de pe Bernabeu a fost pragmatic.
"Clasico este foarte departe. Ne pregătim bine pentru meciul de mâine, jucătorii sunt în formă. La asta ne gândim. Nu avem timp să ne gândim la meciuri pe care le avem în 15 zile.
Trebuie să ne gândim la meciul cu Osasuna și la victorie. Apoi la Champions League și la victorie. Apoi la victorie din nou. Nu trebuie să gândești foarte mult."
Real Madrid este lider în clasamentul La Liga, cu un bilanț perfect de șase victorii din tot atâtea posibile. Barcelona se află pe locul secund, la doar două puncte distanță de marii rivali.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo