Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, victorie cu Leeds! Chelsea a avut nevoie de lovituri de departajare în Cupa Ligii Angliei

Alex Masgras

Publicat 27/10/2021 la 10:30 GMT+3

Arsenal s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după o victorie în fața lui Leeds United, în timp ce Chelsea a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Southampton.

I giocatori del Chelsea esultano dopo il rigore parato da Kepa su Walcott - Chelsea-Southampton - League Cup 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Cu un prim 11 cu jucători care au avut șansa să joace mai puțin în acest sezon, echipa lui Mikel Arteta s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Leeds United, scor 2-0.
Scorul a fost deschis de Calum Chambers, fundașul celor de la Arsenal, în minutul 55 al partidei, la prima atingere de balon. Acesta a fost introdus de Arteta înaintea unui corner, iar Chambers a marcat la prima fază în care s-a aflat pe teren, după un corner executat foarte bine de Pepe. În minutul 69, Nketiah a stabilit scorul final, aceasta fiind a doua reușită în Cupa Ligii a atacantului de 22 de ani, după ce a marcat și contra celor de la Wimbledon în turul anterior.

Chelsea a avut nevoie de lovituri de departajare cu Southampton

Chelsea a avut emoții în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Thomas Tuchel a deschis scorul în minutul 44 prin Kai Havertz, intrând în avantaj la cabine. Revenirea în repriza a doua nu a fost pe placul jucătorilor lui Chelsea, care s-au văzut egalați rapid, în minutul 47, după reușita lui Che Adams.
După primele 90 de minute, s-a trecut imediat la loviturile de departajare, acolo unde Chelsea s-a impus cu 4-3. Pentru echipa lui Thomas Tuchel a ratat Mason Mount, în timp ce pentru Southampton au ratat Theo Walcott și William Smallbone.
În al treilea meci din optimile de finală al serii, Sunderland a obținut calificarea în sferturi pe terenul celor de la QPR. După 0-0 în primele 90 de minute, jucătorii lui Sunderland au executat perfect loviturile de la 11 metri, în timp ce cei de la QPR au ratat de trei ori.
Celelalte partide din optimile Cupei Ligii
  • Burnley – Tottenham
  • Leicester – Brighton
  • Preston – Liverpool
  • Stoke – Brentford
  • West Ham – Manchester City
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol