Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, replică memorabilă când a fost întrebat de super-transferul făcut de Real înainte de meciul cu City

Cristian Mihală

Publicat 27/04/2022 la 10:27 GMT+3

Carlo Ancelotti a oferit un moment extrem de amuzant după Manchester City - Real Madrid 4-3. Întrebat despre transferul lui Rudiger, care va ajunge pe Bernabeu din vară, italianul a preferat să nu comenteze, dar modul în care a făcut-o i-a distrat pe toți telespectatorii.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut un rezultat bun pe Etihad, pierzând la un singur gol diferență, 4-3, deși englezii puteau probabil să marcheze de 9-10 ori, judecând după raportul ocaziilor uriașe. Calificarea încă se joacă, dar "galacticii" trebuie să își rezolve problemele uriașe din apărare, dacă vor să aibă o șansă, în retur.
Plecările lui Varane și Ramos, vara trecută, au fost acoperite de venirea lui Alaba, dar prestațiile austriacului nu au fost mereu la înălțime. În plus, când apar accidentările, Real Madrid are o problemă reală în defensivă. Lucrurile vor fi probabil rezolvate în sezonul viitor, când Antonio Rudiger, fundașul lui Chelsea, va sosi pe Bernabeu.
La final de contract cu trupa de pe Stamford Bridge, germanul de 29 de ani a ajuns la un acord cu Florentino Perez și va îmbrăca pentru 4 ani tricoul blanco. Întrebat despre această mutare la finalul partidei cu City, tehnicianul italian al Realului a preferat să fie discret, din respect pentru clubul londonez.
"Toni Rudiger? Care Toni? Cine e ăsta?", a replicat Ancelotti, râzând. "E încă jucătorul lui Chelsea...Nu pot vorbi despre acest subiect", a explicat italianul de pe banca formației din capitala Spaniei.
CITEȘTE ȘI:

Rudiger va avea un salariu excelent la Real Madrid

Curtat și de PSG, Bayern și Juventus, Rudiger a ales Real Madrid, convins că acolo va avea cele mai mari șanse să cucerească UEFA Champions League.
Rudiger va avea un salariu asemănător cu cel al lui David Alaba, undeva între 9 și 10 milioane de euro pe sezon. Fundașul va primi un bonus important la semnătură, ținând cont că vine ca jucător liber de contract, iar în contract va avea mai multe bonusuri de performanță. Contractul va fi unul pe 4 sezoane, după cum anunță jurnalistul Fabrizio Romano.
Unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume în ultimul an și jumătate, neamțul s-a transformat total sub comanda lui Tuchel, fiind unul dintre principalii artizani ai cuceririi Ligii Campionilor de către Chelsea, sezonul trecut.
"Rudiger va pleca pentru că noi nu putem să concurăm (n.r. cu salariul oferit de celelalte cluburi) din cauza sancțiunilor. Dar nu o luăm personal, e decizia lui", a spus Tuchel după victoria lui Chelsea contra lui West Ham.
Până să ajute pe Real Madrid în tentativa de a câștiga un nou trofeu Champions League, Rudiger e așteptat să se recupereze după accidentarea suferită săptămâna trecută și să evolueze în derbyul Manchester United - Chelsea, de joi (ora 21:45, Eurosport 1).
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo