Julian Nagelsmann se află la primul său an la Bayern Munchen, iar câștigarea titlului în Bundesliga pare o formalitate. Bavarezii au 9 puncte peste rivala Borussia Dortmund când mai sunt 6 etape de disputat. Chiar dacă formația de pe Allianz Arena ar pierde la masa verde duelul cu Freiburg, pentru că a avut 12 jucători pe teren la un moment dat, lucrurile nu s-ar schimba prea mult, Bayern rămânând mare favorită.
Dar la Munchen câștigarea campionatului nu este suficientă. Champions League este un obiectiv în fiecare sezon, iar istoria, valoarea echipei și forma de moment îi obligă pe jucătorii lui Nagelsmann să aspire și în acest an la gloria supremă din fotbalul european.
Citește și:
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35

Nagelsmann o consideră pe Liverpool cea mai puternică echipă din Europa

Vorbind despre șansele echipei sale de a câștiga Champions League, Nagelsmann a declarat că ele există, dar a menționat că Liverpool este cea mai puternică echipă de pe continent în opinia sa.
"Cred că cea mai bună echipă este Liverpool. Constanța este un factor decisiv în această competiție. Liverpool și Manchester City au demonstrat până acum constanță. Dar noi, când suntem la cel mai înalt nivel, suntem greu de învins", a spus Nagelsmann într-un interviu pentru El Pais.
Bayern Munchen are o misiune facilă, pe hârtie, în sferturile de finală din Champions League. Villarreal este adversara bavarezilor și aproape nimeni nu le dă vreo șansă ibericilor. Dar așa au stat lucrurile și în optimi, când formația lui Unai Emery a furnizat o surpriză uriașă, eliminând-o pe Juventus, după 1-1 în Spania și o victorie fantastică, 3-0 în returul de la Torino.
Dacă va trece de Villarreal, Bayern se va duela cel mai probabil cu Liverpool, care e mare favorită în dubla cu Benfica. Astfel, se va putea vedea dacă vorbele lui Nagelsmann au fost sau nu conforme cu realitatea.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58