Liverpool a făcut un prim pas extrem de important pentru finala UEFA Champions League. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat partida de pe teren propriu contra celor de la Villarreal cu scorul de 2-0, după ce a dominat în totalitate jocul.
În ciuda prestației solide de pe Anfield, Liverpool a lăsat impresia că putea să marcheze mai mult în partida tur. Jurgen Klopp s-a declarat mulțumit la finalul partidei, dar tehnicianul german refuză să considere că echipa sa a obținut deja calificarea în finală:
"A fost un meci genial. I-am ținut tăcuți și asta a fost important, deoarece contraatacul lor este o amenințare. Am avut multe momente bune, iar în repriza secundă le-am fructificat. Golurile au fost minunate.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 5 ORE
Trebuia să marcăm, asta era clar. Ca cele mai multe cluburi sub presiune, dacă reușesc să iasă, devin o amenințare. Ne-am ferit de acest lucru destul de bine. Trebuie să rămânem concentrați și să jucăm în retur la fel ca în tur. Va fi o atmosferă dificilă pentru noi, vor lupta cu tot ce au", a declarat Jurgen Klopp la finalul partidei pentru BT Sport.
Citește și:

Jurgen Klopp se teme de Gerard Moreno în retur

Unul dintre marii absenți ai partidei de pe Anfield a fost Gerard Moreno, care s-a accidentat la coapsă. Recuperarea atacantului spaniol decurge bine, iar Unai Emery speră ca acesta să fie refăcut complet până la returul de săptămâna viitoare.
De acest lucru se teme și Jurgen Klopp. Antrenorul lui Liverpool este conștient că încă nu s-a jucat calificarea și știe că echipa sa va avea 90 de minute de foc în Spania, în condițiile în care sunt șanse ca Gerard Moreno să revină pe teren:
"Suntem la pauză, nimic mai mult, dar este mai bine decât înainte de meci. Nu este gata, mai avem un meci iar Moreno va reveni la ei, din câte știu", a mai spus Jurgen Klopp.
Până la meciul retur de pe terenul lui Villarreal, Liverpool va merge sâmbătă la Newcastle, pentru partida din etapa cu numărul 35 din Premier League.De partea cealaltă, echipa lui Unai Emery va merge pe terenul ultimei clasate din La Liga, Alaves.
Newcastle-Liverpool se joacă sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32