Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, convins că fotbaliștii români au potențial! "Mi-e imposibil să cred că nu există jucători talentați"

Bianca Dumitru

Publicat 26/09/2022 la 21:42 GMT+3

România o înfruntă pe Bosnia, în această seară, în ultimul meci din grupele Ligii Națiunilor. Înaintea partidei din Giulești, Gică Hagi a vorbit despre potențialul jucătorilor lui Edi Iordănescu.

România - Finlanda

Credit imagine: Getty Images

România își joacă în această seară ultima șansă de a scăpa de retrogradarea în Liga C. Înaintea partidei cu Bosnia și Herțegovina, din ultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor, Gică Hagi a analizat situația echipei naționale.
Antrenorul celor de la Farul Constanța s-a arătat convins că în România există fotbaliști cu potențial, care s-ar putea lupta cu echipele importante din Europa.
În plus, Hagi a punctat cât de importantă este selecția și a spus că jucătorii care nu simt că pot rezista presiunii, ar trebui să nu se prezinte la lot.
"Poate nu o să fiu pe placul tuturor, dar eu cred că există jucători care au calitate care poate fi mare. Există jucători foarte talentați, cu potențial enorm, doar că trebuie să știi să-i vezi cine sunt, care sunt.
Pe mine mă interesează să avem o echipă bună, care să facă rezultate pe viitor. Mie-mi place să vorbesc pe termen mediu și lung, așa ar trebui să lucrăm, să construim o echipă puternică.
Eu cred că România are potențial enorm, e imposibil să nu existe 22 de jucători care să ajungă la un moment dat să concureze cu cei mai buni.
Mi-e imposibil să cred că nu există acest lucru, nu poate nimeni să-mi spună că nu există, dar e o muncă grea de a-i alege pe cei care vor și pot. Contează jucătorul, contează selecția, apoi tactica o face antrenorul.
Există o presiune, nu putem să o ocolim. Presiunea care e? Să fii cel mai bun, să câștigi meci de meci. Cine nu rezistă la presiune, să stea acasă", a declarat Gică Hagi pentru DigiSport.
Citește și:

România - Bosnia și Herțegovina

În ultimul meci din grupele Ligii Națiunilor, România joacă în această seară, în Giulești, contra celor de la Bosnia și Herțegovina. Partida este transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Echipele de start:
România: Radu - Rațiu, Rus, Burcă, Bancu - R. Marin, Olaru - Man, Stanciu, Sorescu - Alibec
Rezerve: Moldovan, Târnovanu - Camora, Manea, Nedelcearu, Băluță, Cicâldău, Pușcaș, Boloca, Tănase, Coman, Cordea
Bosnia: Vasilj - Serbecic, Kovacevic, Milicevic, Civic - Saric, Cimirot, Gojak - Dedic, Prevljak, Demirovic
Rezerve: Sehic, Piric - Susic, Kolasinac, Sanicanin, Besic, Danilovic, Dzeko, Prcic, Duljevic, Kodro-Maksumic, Hotic
Câte puncte face România în meciurile cu Finlanda și Bosnia?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo