Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bartomeu și-a dat demisia de la Barcelona, însă nu înainte să lase un ultim mesaj! Cui i-a scris

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/10/2020 la 21:44 GMT+2

Josep Maria Bartomeu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Barcelonei, marți seară. Oficialul a plecat de la conducerea clubului catalan după o perioadă de 6 ani.

Josep Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei

Credit imagine: Imago

Ultimul an a fost foarte intens pe Camp Nou, iar Bartomeu s-a aflat în prim-plan. Acesta a fost aspru criticat de suporterii formației "blaugrana" pentru lipsa trofeelor și pentru relația rece cu talismanul Lionel Messi. Starul argentinian chiar s-a gândit serios să plece de pe Camp Nou în vară, însă clauza de 700 milioane de euro l-a ținut în loc.
În cele din urmă, Bartomeu a cedat presiunii venite din partea membrilor "socios", care adunaseră deja peste 15.000 de semnături, cu scopul de a-l îndepărta de la conducere. Oficialul și-a dat demisia în această săptămână, iar acum fanii catalani se pregătesc pentru noile alegeri, care vor avea loc peste 3 luni.
Evident, în presa iberică, demisia lui Bartomeu reprezintă cel mai "fierbinte" subiect, la ora actuală. Jurnaliștii spanioli au aflat care a fost ultimul mesaj trimis de Bartomeu, înainte să plece de la Barca. Potrivit Sport.es, fostul președinte al catalanilor l-a contactat pe Pedri, tânărul jucător care a impresionat în ultimele meciuri, sub comanda lui Ronald Koeman.
Bartomeu l-a felicitat pe Pedri, printr-un mesaj pe WhatsApp, pentru debutul său fantastic din UEFA Champions League. Mijlocașul ofensiv de 17 ani a reușit să înscrie la prima sa apariție în prestigioasa competiție, împotriva lui Ferencvaros, scor 5-1, în prima rundă a grupelor.

Ultimul mesaj lăsat de Bartomeu, înainte să plece de la Barcelona

Relația dintre Bartomeu și jucătorii Barcelonei s-a răcit extrem de mult în ultimele luni, iar mulți dintre ei nici nu i-au mai răspuns la mesaje. În ciuda rupturii totale dintre cele două părți, fostul președinte a decis să facă un ultim gest, înainte să plece de pe Camp Nou.
"Bartomeu a cerut numărul lui Pedri și i-a trimis un mesaj neașteptat", anunță Sport.es.
Fostul conducător al Barcelonei l-a încurajat pe puștiul de 17 ani, spunându-i că dacă va munci din greu va avea parte de mult succes. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Pedri a fost recunoscător pentru cuvintele frumoase ale lui Bartomeu.
Pedri a fost integralist și în partida din runda a doua a grupelor Champions League, pe terenul lui Juventus, unde Barcelona s-a impus fără emoții, cu 2-0.
Transferat în această vară de la Las Palmas în schimbul a 5 milioane de euro, Pedri a impresionat în noul sezon, iar Ronald Koeman a început să-l folosească încă din primul minut. Pedri a fost titular atât în El Clasico, cât și în duelul cu Juventus, iar prestațiile sale au fost lăudate în Spania.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo