Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Jovic este jucătorul pe care Real Madrid vrea să-l vândă neapărat în această vară

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/07/2020 la 15:30 GMT+3

Luka Jovic are zilele numărate la Real Madrid, după prestațiile sub așteptări avute sub comanda lui Zinedine Zidane, anunță cotidianul Marca pe prima pagină a ediției de astăzi.

Luka Jovic, jucătorul pe care Real Madrid vrea să-l vândă neapărat în această vară

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor spanioli, oficialii de pe Santiago Bernabeu sunt pregătiți să asculte oferte din partea celorlalte cluburi pentru atacantul sârb. Adus de la Eintracht Frankfurt în urmă cu un an, în schimbul a 60 milioane de euro, Jovic a reușit să marcheze doar 2 goluri în cele 25 de apariții în tricoul "blanco", lucru care nu i-a mulțumit deloc pe conducătorii Realului.
Jovic a bifat un singur minut pe teren de la reluarea sezonului, ca urmare a unei accidentări suferite în timpul pandemiei. Chiar și înainte de pauza cauzată de coronavirus, internaționalul sârb a fost în cea mai mare parte rezervă, Zidane bazându-se pe golgheterul echipei, Karim Benzema.
Un alt motiv pentru care Jovic va pleca de pe Santiago Bernabeu este reprezentat de daunele financiare cauzate de pandemie. În acest sens, oficialii Realului pun la cale un plan prin care vor să acopere pierderile din ultima perioadă, generate în mare parte și de lipsa spectatorilor din tribune.
Inițial s-a vorbit despre plecările lui Gareth Bale, James Rodriguez, Brahim Diaz, Dani Ceballos și Mariano Diaz. Acum, Marca anunță că Luka Jovic a fost trecut și el pe lista de transferuri din vară, iar board-ul Realului așteaptă oferte din partea cluburilor. Real Madrid a finalizat deja vânzările a 2 jucători, care vor ajunge la noile echipe când se va deschide fereastra de mercato: Achraf Hakimi la Inter (40 milioane de euro + 5 milioane de euro bonusuri) și Javi Sanchez la Real Valladolid (3 milioane de euro).

Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid, suspect de Covid-19

Cu 5 meciuri rămase până la finalul sezonului, Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu un singur punct avans față de rivala Barcelona, care și-a câștigat deja meciul din această etapă, împotriva lui Espanyol. Pentru trupa lui Zidane urmează duelul cu Alaves, la care Jovic nu va fi prezent în lot. Potrivit El Chiringuito, sârbul ar fi intrat în contact cu un prieten infectat cu Covid-19, iar acum se află în izolare la domiciliu.
Jovic nu s-a antrenat alături de formația pregătită de Zinedine Zidane în ultimele zile, pentru a nu risca să infecteze și ceilalți jucători. De menționat este că primul test efectuat de sârb a fost negativ. Acum, Jovic așteaptă rezultatul celui de-al doilea test, în urma căruia va afla dacă va putea reveni la antrenamente.
În prezent, Luka Jovic are o cotă de piață de 32 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo