Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane a vorbit despre Norvegia - România 4-0: "Recunosc că e bun!". Cine l-a impresionat

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/10/2020 la 18:15 GMT+3

Zinedine Zidane a fost impresionat de jocul impecabil al lui Erling Haaland din meciul câștigat categoric de naționala Norvegiei împotriva României, scor 4-0, în Liga Națiunilor.

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Starul Borussiei Dortmund a reușit un hattrick contra "tricolorilor", fiind ajutat și de Martin Odegaard, mijlocașul lui Real Madrid. La conferința de presă premergătoare duelului dintre Real Madrid și Cadiz, din La Liga, Zidane a fost întrebat despre prestațiile lui Haaland și Odegaard în meciul de la Oslo.
"Zizou" n-a putut să se abțină și l-a lăudat pe Haaland, despre care s-a scris intens că ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu, sub comanda tehnicianului francez.
"Martin (n.r. - Odegaard) a jucat puțin diferit, într-o linie de 4 mijlocași (n.r. - sistem 4-4-2). Haaland nu este jucătorul meu, dar trebuie să recunosc că e bun. Ce pot să spun?", a declarat Zidane, la conferința de presă.

Mbappe și Haaland, pe radarul lui Real Madrid

Haaland este unul dintre jucătorii la care conducerea Realului visează să-l aducă pe Santiago Bernabeu, în viitorul apropiat. Zidane caută deja un înlocuitor pentru Karim Benzema, atacantul ajuns la 32 de ani, iar starul norvegian de 20 de ani pare o soluție excelentă.
Bineînțeles, pe radarul "galacticilor" se află în continuare și Kylian Mbappe, conaționalul lui "Zizou". În pauza cu meciuri internaționale, Mbappe a discutat atât cu Cristiano Ronaldo, fostul atacant al Realului, dar și cu Luka Modric, actualul mijlocaș al "galacticilor".
Aceste discuții n-au făcut decât să aducă din nou în prim-plan posibilul transfer al lui Mbappe de la PSG la Real Madrid.
"Aceste zvonuri nu afectează atmosfera din vestiar. Mereu au existat astfel de situații, nu vorbesc doar despre Mbappe. Așa cum știți, perioada de mercato s-a închis deja. Deci, vom continua să luptăm până la sfârșit cu grupul pe care îl avem.", a mai spus Zidane.
Real Madrid se pregătește pentru meciul cu Cadiz (mâine, ora 19:30), în etapa a 6-a din La Liga. Apoi, "galacticii" vor evolua în UEFA Champions League, pe 21 octombrie, în compania lui Șahtior Donețk, pentru ca pe 24 octombrie să se deplaseze pe Camp Nou pentru multe așteptatul El Clasico.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo