Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant

Nicu Savin

Actualizat 14/05/2022 la 15:49 GMT+3

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în urmă cu trei ani, însă nu a reușit să își arate forma de la Chelsea din cauza accidentărilor, iar viitorul său pentru sezonul viitor a fost unul incert. Carlo Ancelotti a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre atacantul belgian și a confirmat că Hazard va rămâne pe Bernabeu, deoarece încă este foarte motivat.

Carlo Ancelotti and Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Hazard a fost unul dintre jucătorii care a fost asociat constant cu o despărțire de Real Madrid la sfârșitul sezonului, deoarece nu a reușit să își demonstreze calitățile de când a ajuns în Spania. Belgianul a fost măcinat constant de accidentări, care nu i-au permis să își arate forma pe care o avea în Premier League, în perioada în care evolua pentru Chelsea, iar Florentino Perez ar vrea să scape de el la finalul sezonului.
Carlo Ancelotti a vorbit înaintea partidei în fața celor de la Cadiz despre mai multe aspecte, printre care și viitorul jucătorului de bandă belgian, iar răspunsul tehnicianului italian a fost unul sigur:
"Nu am vorbit despre asta [o eventuală despărțire] cu Hazard, deoarece planul lui este destul de clar: rămâne și o face cu o motivație foarte mare, pentru că nu a avut o perioadă foarte bună în ultimii ani și vrea să își arate calitatea. Rămâne ca să își demonstreze calitatea."
Citește și:

Eden Hazard, prestații modeste la Real Madrid

Antrenorul care a adus titlul cu numărul 35 în vitrina celor de la Real a fost întrebat și dacă Hazard își va găsi un loc în echipa sa în sezonul viitor, pe lângă ceilalți jucători de valoare de pe Bernabeu:
"Cred că da. Sunt multe meciuri, există oboseală, o să fie rotații, deși în acest sezon nu au fost foarte multe. Toată lumea poate primi o șansă. Să fii titular într-o echipă foarte bună este dificil pentru oricine, nu doar pentru jucătorii care joacă mai puțin.
Cred în continuare, cantitatea minutelor nu este la fel de importantă ca și calitatea. Anul acesta exemplul clar este Rodrygo, care nu a jucat foarte multe minute, dar a jucat minute de calitate și a făcut diferența."
Hazard a ajuns la Real Madrid în 2019, când a fost adus pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo. Belgianul nu a convins însă în tricoul blanco, fiind folosit în doar 65 de partide în trei ani, timp în care a marcat de doar șase ori și a oferit zece pase decisive. În stagiunea actuală, Hazard a jucat în 22 de partide și a marcat un singur gol.
Belgianul speră să fie folosit în ultimele partide din campionat ale lui Real, începând cu partida de pe Estadio Nuevo Mirandilla, în fața celor de la Cadiz, mâine de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo