Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koeman a dezvăluit cel mai greu moment de când a ajuns la Barcelona! Cum a comentat posibila plecare

Nicu Savin

Publicat 01/10/2021 la 14:59 GMT+3

Ronald Koeman a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea meciului dintre Atletico Madrid și Barcelona. Olandezul a fost neașteptat de amiabil cu presa și a răspuns calm întrebărilor despre posibila sa demitere în viitorul apropiat.

Ronald Koeman

Credit imagine: Eurosport

Ronald Koeman are zilele numărate la Barcelona. Presa iberică susține că olandezul va fi demis după meciul cu Atletico Madrid, la care antrenorul nu va fi pe bancă, fiind suspendat. În ciuda presiunii imense sub care se află, antrenorul Barcelonei a părut foarte relaxat la conferința de presă premergătoare meciului de pe Wanda Metropolitano.
Koeman a început cu o glumă discursul său în fața jurnaliștilor: "O să încep cu o vorbă de-a lui Van Gaal: Bună dimineața prietenilor mei din presă", insinuând faptul că nu este supărat pe reprezentanții mass-media pentru zvonurile neîntrerupte despre demiterea sa.
Citește și:

Ronald Koeman a spus că plecarea lui Messi a fost cel mai rău moment de când a ajuns la Barcelona

Ulterior, Koeman a răspuns cu o lejeritate ieșită din comun întrebărilor despre iminenta sa plecare de la club, singura chestiune despre care a refuzat să vorbească fiind legată de relația pe care o are cu președintele Laporta.
"Clubul nu mi-a spus nimic. Am aflat că președintele a fost aici în această dimineață, dar nu l-am văzut. Am avut antrenament și nu m-am întâlnit cu el. Am urechi și ochi și sunt la curent cu toate zvonurile. Cu siguranță este ceva adevărat în toate acestea.", a spus Koeman cu privire la eventuala sa demitere.
Pe lângă analiza meciului cu Atletico, Koeman a fost rugat să spună care a fost cel mai bun, dar și cel mai rău moment de când a ajuns la conducerea catalanilor. Deși întrebarea l-a iritat puțin, acesta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.
"Această întrebare sună ca și cum aș fi plecat deja. Nu știu... cel mai bun moment a fost când am semnat. Cel mai rău, plecarea lui Messi", a menționat olandezul.
Printre altele, Koeman a vorbit și despre lucrurile care-i lipsesc Barcelonei în acest moment: "Ne lipsește echilibrul. Avem puțini atacanți disponibili. Este normal ca Ansu Fati să revină ușor după ce a lipsit atât de mult timp. Ne lipsesc câțiva jucători de calitate și viteza. Ne lipsește și eficacitatea. Atletico și-a creat mai puține ocazii anul trecut, dar este o echipă capabilă să înscrie un gol dintr-​​o singură șansă. Noi trebuie să ne creăm 4 situații pentru a înscrie un gol, iar asta ne costă".
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo