Atletico Madrid - Barcelona a fost cel mai așteptat meci al etapei a 8-a din La Liga. Niciuna dintre echipe nu strălucise în acest debut de sezon, dar parcă problemele catalanilor erau mai mari și acest lucru s-a văzut aseară. Lemar a deschis scorul în minutul 23, iar Luis Suarez, care a fost îndepărtat din tabăra catalanilor de către Koeman, a marcat în minutul 44.
Astfel, Luis Suarez a reușit să înscrie împotriva tuturor celor 31 de echipe din La Liga pe care le-a înfruntat în carieră. Gerard Pique, fundașul central al Barcelonei a caracterizat în termeni duri situația de pe Camp Nou și recunoaște că "sunt vremuri dificile, lucrurile nu sunt deloc bune și nu mai rămâne decât să muncim în continuare, să ne deconectăm și să revenim acolo unde ne e locul".
La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27

Gerad Pique a caracterizat în termeni duri situația actuală de la Barcelona

Gerard Pique a vorbit cu jurnaliștii după meciul de pe Wanda Metropolitano, vorbind în termeni duri despre situația dezolantă de la clubul de pe Camp Nou: "Am pierdut și cel mai rău e că a fost un rezultat la care ne-am așteptat, deși nu am vrut să acceptăm, acum tot ce putem face e să ne odihnim, să profităm de pauză și să o luăm de la capăt cu munca.
E clar că nu am început bine acest meci, am vrut să căutăm poarta lor și am fost curajoși, iar ei au marcat două goluri la limită. Problema e clar a noastră: putem juca trei ore și degeaba, tot nu am înscrie niciun gol, situația e foarte grea, dar nu ne mai rămâne decât să continuăm să muncim, să ne odihnim și să revenim cu mai multă forță.
Ceea ce avem noi nu este o singură problemă, oamenii o știu, până și un orb o vede, poate că ne vom reveni din asta, dar sunt vremuri foarte dificile pentru club. Atmosfera din vestiar este în regulă, ne înțelegem bine, există dorința de a reveni mai puternici. Nu putem intra în discuțiile pe care le poartă președintele… tot zgomotul dintre el și antrenor nu ne poate afecta", a spus Pique după meci.
La Liga
Pique va fi omagiat la ultimul meci în tricoul Barcelonei! Ce surprize i-au pregătit catalanii
05/11/2022 LA 10:35
La Liga
Reacția lui Guardiola, după anunțul retragerii lui Pique! "Am petrecut 4 ani incredibili împreună"
04/11/2022 LA 15:22