Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi tensiuni la Barcelona! Pique, analiză dură a echipei lui Koeman: "Până și un orb vede asta!"

Irina Aldea

Publicat 03/10/2021 la 10:39 GMT+3

Atletico Madrid s-a impus cu 2-0 în fața Barcelonei, în derby-ul etapei a 8-a din La Liga! Gerard Pique, unul dintre liderii trupei de pe Camp Nou, a caracterizat în termeni duri perioada pe care echipa lui o traversează.

Gerard Pique

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid - Barcelona a fost cel mai așteptat meci al etapei a 8-a din La Liga. Niciuna dintre echipe nu strălucise în acest debut de sezon, dar parcă problemele catalanilor erau mai mari și acest lucru s-a văzut aseară. Lemar a deschis scorul în minutul 23, iar Luis Suarez, care a fost îndepărtat din tabăra catalanilor de către Koeman, a marcat în minutul 44.
Astfel, Luis Suarez a reușit să înscrie împotriva tuturor celor 31 de echipe din La Liga pe care le-a înfruntat în carieră. Gerard Pique, fundașul central al Barcelonei a caracterizat în termeni duri situația de pe Camp Nou și recunoaște că "sunt vremuri dificile, lucrurile nu sunt deloc bune și nu mai rămâne decât să muncim în continuare, să ne deconectăm și să revenim acolo unde ne e locul".

Gerad Pique a caracterizat în termeni duri situația actuală de la Barcelona

Gerard Pique a vorbit cu jurnaliștii după meciul de pe Wanda Metropolitano, vorbind în termeni duri despre situația dezolantă de la clubul de pe Camp Nou: "Am pierdut și cel mai rău e că a fost un rezultat la care ne-am așteptat, deși nu am vrut să acceptăm, acum tot ce putem face e să ne odihnim, să profităm de pauză și să o luăm de la capăt cu munca.
E clar că nu am început bine acest meci, am vrut să căutăm poarta lor și am fost curajoși, iar ei au marcat două goluri la limită. Problema e clar a noastră: putem juca trei ore și degeaba, tot nu am înscrie niciun gol, situația e foarte grea, dar nu ne mai rămâne decât să continuăm să muncim, să ne odihnim și să revenim cu mai multă forță.
Ceea ce avem noi nu este o singură problemă, oamenii o știu, până și un orb o vede, poate că ne vom reveni din asta, dar sunt vremuri foarte dificile pentru club. Atmosfera din vestiar este în regulă, ne înțelegem bine, există dorința de a reveni mai puternici. Nu putem intra în discuțiile pe care le poartă președintele… tot zgomotul dintre el și antrenor nu ne poate afecta", a spus Pique după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo