Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pedri, discurs modest după ce a dus-o pe Barcelona la 12 puncte de Real Madrid! "Am suferit mult"

Bianca Dumitru

Publicat 04/04/2022 la 15:51 GMT+3

Pedri a adus victoria Barcelonei în duelul cu Sevilla, programat duminică seară, pe Camp Nou. După ce i-a dus pe catalani pe locul 2 al clasamentului din La Liga, fotbalistul a dat dovadă de modestie și a spus că meritul aparține întregii echipe.

Pedri of FC Barcelona scores their sides first goal during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou on April 03, 2022 in Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat duminică seară meciul disputat pe Camp Nou, cu Sevilla, contând pentru a 30-a etapă din La Liga. După numeroase ratări, echipa lui Xavi s-a impus doar cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 72, de Pedri.
Ibericul a trimis un șut superb spre poarta lui Bono, după ce a fentat doi adversari. Goalkeeper-ul Sevillei, care a reușit mai multe intervenții foarte bune de-a lungul meciului, nu a mai putut face nimic acum, iar echipa lui Xavi și-a adjudecat victoria.
După meci, tânărul fotbalist al catalanilor a avut un discurs echilibrat și a dat dovadă de modestie, explicând că nu vrea să-și asume toată meritele pentru victoria echipei.
Citește și:

"Ne-am îmbunătățit în multe aspecte!"

Pedri și-a lăudat coechipierii pentru prestația din derby și s-a arătat încântat de atmosfera creată de suporterii catalani, pe care i-a caracterizat drept "cei mai tari din lume".
"Acum trei luni, sufeream atât de mult. Acum ne bucurăm să fim pe locul doi după un meci dificil împotriva unui adversar dur. Știm că titlul este ceva dificil, dar vom încerca până la final. Golul pe care l-am marcat a fost asemănător cu cel pe care l-am marcat în Turcia.
Nu sunt liderul echipei, toți suntem lideri, în felul în care evoluăm. Cred că lucrurile merg bine. Cred că ne-am îmbunătățit în multe aspecte în fotbal, pasăm mai bine, suntem liniștiți cu mingea.
De când am ajuns aici, am simțit dragostea oamenilor. Fanii au fost extraordinari astăzi, sunt atât de mândru. Avem cei mai tari fani din lume", a declarat Pedri, citat de Barca Universal.
După victoria de duminică seară, Barcelona a urcat pe locul 2 al clasamentului din La Liga, având 57 de puncte și fiind la egalitate cu Atletico Madrid și Sevilla, care ocupă pozițiile 3 și 4. Trebuie menționat, însă, că formația catalană are un meci mai puțin disputat, iar dacă va câștiga restanța cu Rayo Vallecano, Barcelona se va apropia la doar 9 puncte de Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo