Viitorul lui Eden Hazard pare a fi tot mai departe de Real Madrid. Belgianul nu mai este într-o formă foarte bună, iar accidentările repetate cu care s-a confruntat l-au pus pe lista neagră a lui Florentino Perez. Președintele 'galacticilor' își dorește ca, din sezonul viitor, atacul echipei să fie format din Kylian Mbappe, Erling Haaland, Karim Benzema și Vinicius, primii doi fiind principalele ținte de pe piața de mercato.
La rândul său, Hazard este supărat din cauza faptului că Ancelotti nu îi dă șansa de a reveni la forma care l-a consacrat, alegând să parieze pe Benzema și Vinicius, în timp ce belgianul a trecut într-un plan secund care nu îi convine. Atacantul în vârstă de 30 de ani își dorește să fie în centrul atenției, având nevoie de a fi lider pentru a putea străluci.
Ținând cont de faptul că antrenorul madrilenilor nu a fost impresionat de Hazard și nu l-a mai folosit atât de mult, belgianul este tentat să plece de pe Santiago Bernabeu, lucru dezvăluit de Jean-Michel Vandamme, unul dintre cei mai importanți oameni din cariera fotbalistului care a ajuns la Real în 2019 în schimbul a 115 milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
În aceste condiții, presa din Spania anunță că Eden Hazard s-ar putea transfera de la Madrid, Florentino Perez dorindu-și să obțină în schimbul lui o sumă importantă de bani și având încredere că acest lucru este posibil dacă atacantul își revine rapid după accidentare.

Fotbalistul dorit de Perez la Madrid a spus 'NU' pentru a doua oară

Florentino Perez vrea să transfere câțiva jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Unul dintre cei pe care președintele 'galacticilor' și l-ar fi dorit pe Bernabeu este Yeremi Pino. Atacantul lui Villarreal are doar 19 ani și un viitor promițător în față. Fotbalistul, cotat la 15 milioane de euro, și-a făcut deja debutul în echipa națională a Spaniei, iar în La Liga are deja un gol și 3 assist-uri în acest sezon.
Puștiul are un contract valabil până în 2024, dar potrivit jurnalistului Fabrizio Romano urmează să-și prelungească înțelegerea până în 2027.
Cei de la publicația catalană El Nacional notează că atacantul a refuzat ideea de a se transfera la Real Madrid. De altfel, nu este prima dată când 'galacticii' au fost respinși de Pino, pe care Florentino Perez a încercat să-l aducă pe Santiago Bernabeu și în trecut, când fotbalistul a semnat cu Villarreal.
Clubul de pe El Madrigal i-a stabilit lui Yeremi Pino o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, pe care madrilenii au fost dispuși acum să o plătească. Atacantul în vârstă de 19 ani le-a transmis, însă, oficialilor lui Real să nu achite această sumă pentru că el nu-și dorește transferul, fiind convins că ar fi doar rezervă în echipa lui Carlo Ancelotti.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48