Eduardo Camavinga și David Alaba sunt singurii jucători importanți care au ajuns la Real Madrid înaintea acestui sezon. Campania de achiziții putea fi una mult mai bună dacă madrilenii reușeau transferul lui Kylian Mbappe, însă PSG a refuzat toate ofertele.
Realul nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe francez și speră că îl vor lua gratis în vara viitoare, dar există și posibilitatea ca atacantul să rămână la PSG sau să ajungă la alt club, asfel că oficialii de pe Bernabeu lucrează pe mai multe fronturi.
În condițiile în care Bale și Hazard sunt foarte des accidentați, iar Benzema are deja aproape 34 de ani, madrilenii au neapărată nevoie de o întinerire a liniei ofensive. Venirea lui Mbappe și continuarea ascensiunii lui Vinicius ar rezolva o parte din aceste probleme, dar madrilenii sunt cu ochii și pe alți atacanți care rup plasele la cel mai înalt nivel.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Citește și:

Real Madrid, interesată de Victor Osimhen

Conform Gazzetta dello Sport, pe lista Realului este și Victor Osimhen, atacantul lui Napoli, care a avut un start de sezon excelent. Nigerianul care va împlini în decembrie 23 de ani are 6 goluri marcate și o pasă decisivă în 6 partide jucate pentru echipa lui Spaletti în Serie A și Europa League, cifre care îl plasează în topul atacanților din cele mai puternice campionate ale Europei.
Osimhen este cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Napoli, italienii plătindu-le celor de la Lille suma de 70 de milioane de € în schimbul său în urmă cu un an. În primul sezon la gruparea din Serie A, Osimhen nu și-a găsit ritmul, marcând doar 10 goluri în 30 de partide, dar evoluțiile sale din acest început de stagiune încep să justifice suma plătită pentru el.
Real Madrid nu va avea însă o misiune prea ușoară în a-l transfera pe nigerian, cunoscută fiind dârzenia cu care negociază șeful lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Cu siguranță acesta va cere o sumă uriașă în schimbul atacantului, mai ales dacă acesta va continua să joace precum a făcut-o în prima parte a acestui sezon. În plus, Osimhen este monitorizat și de alte forțe ale Europei, precum Chelsea, Manchester United, Manchester City sau PSG.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07