Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz

Nicu Savin

Publicat 23/09/2021 la 07:17 GMT+3

Real Madrid a obținut cea mai categorică victorie din acest start de sezon, impunândânu-se cu 6-1 pe teren propriu în fața celor de la Mallorca, în etapa a 6-a din La Liga. PSG a câștigat în prelungiri connfruntarea de la Metz și își păstrează la 100% procentajul victoriilor din acest sezon de Ligue 1.

Asensio celebra uno de sus goles en el Real Madrid-Mallorca

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid continuă să fie una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Sub conducerea lui Carlo Ancelotti, madrilenii au o singură remiză în acest start de sezon, 3-3 cu Levante. În etapa intermediară din La Liga, "los blancos" s-au distrat pe teren propriu în fața celor de la Mallorca, obținând o victorie categorică.
Karim Benzema a deschis scorul încă din minutul 3, iar Asensio a făcut 2-0 în minutul 24. Oaspeții au redus din diferență peste numai un minut, prin sud-coreeanul Kang-In Lee, dar apoi a existat o singură echipă e teren. Asencio a mai marcat o dată până la pauză, în minutul 29, iar în minutul 55 madrilenul a izbutit hattrick-ul. A fost prima performanță de acest gen pe care Asensio o reușește în tricoul lui Real Madrid, chiar împotriva echipei care l-a format, drept pentru care acesta nu s-a bucurat la golurile marcate.
Prestația excelentă a lui Asensio a venit chiar în ziua în care presa iberică a scris că acesta își dorește să plece de la Real Madrid, pentru că nu este mulțumit de statutul său în echipă, el prinzând foarte rar primul 11.
Spectacolul de pe arena Alfredon Di Stefano a continuat, iar Benzema a reușit dubla în minutul 78, ajungând la 8 reușite în acesta start de sezon, fiind lider detașat în clasamentul marrcatorilor din La Liga. Înm fine, scorul final afost stabilit de Isco în minutul 84.
Așadar, Realul a reușit a 5-a victorie în 6 etape disputate din acest sezon și ocupă prima poziție în clasament, cu 16 puncte, cu două mai mult decât rivala Atletico. Barcelona este la 8 puncte în spatele Realului, dar catalanii au 2 meciuri mai puțin disputate. În etapa care urmează Realul va juca tot pe teren propriu, cu Villarreal, formație care a trecut cu 4-1 de Elche, într-un alt meci disputat aseară în etapa a 6-a.

PSG, 7 din 7 în Ligue 1

În Franța, PSG continuă să aibă punctaj maxim și după etapa a 7-a. Fără Messi, lăsat în afara lotului de Pochettino din motive medicale, parizienii s-au chinuit serios în deplasarea cu Metz. Achraf Hakimi a deschis scorul încă din minutul 5 și se părea că echipa din capitala Franței va avea un meci ușor, dar nu a fost nici pe departe așa.
Kiki Kouyate a egalat în minutul 39 și gazdele au sperat în repriza secundă că vor fi prima echipă care părăsește terenul neînvinsă în fața lui PSG în acest sezon. Nu a fost să fie așa, pentru că același Hakimi a marcat golul victoriei oaspeților în minutul 90+4 după un assist al lui Neymar.
Așadar, PSG obține a 2-a victorie în prelungiri consecutivă. după ce în etapa trecută Icardi izbutize golul victoriei pe final în meciul cu Lyon. Parizenii au 21 de puncte după 7 etape și au 7 puncte peste ocupanta locului secund, Marseille. În rund următoare, PSG va juca pe Parc de Princes cu Montpellier.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo