Barcelona încearcă o schimbare de generație în cadrul echipei, iar catalanii s-au mișcat până acum exemplar în acest sens, reușind să le prelungească contractele lui Pedri și Ansu Fati, doi dintre jucătorii considerați stâlpii echipei în viitor.
Totuși, oficialii clubului încearcă să mențină un echilibru în cadrul echipei, păstrând și jucători cu experiență, în special cei care au fost legați de gruparea blaugrana de mult timp. Printre aceștia se numără și Sergi Roberto, căruia îi expiră contractul în vara viitoare, iar clubul și-ar dori ca jucătorul să continue pe Camp Nou, însă doar în anumite condiții.
Problemele financiare ale Barcelonei au făcut ca jucătorilor să le fie propusă diminuarea contractelor, iar cei mai importanți oameni din echipă au fost de acord. Nu însă și Sergi Roberto, care potrivit site-ului fichajes.net ar fi decis deja să plece la finalul sezonului.
La Liga
Barcelona, victorie categorică cu Athletic Bilbao. Dembele, un gol și trei pase decisive pe Camp Nou
23/10/2022 LA 20:57
Citește și:

Sergi Roberto ar putea ajunge gratis la Atletico Madrid

Sursa citată notează că Atletico Madrid este cea mai probabilă destinație a lui Sergi Roberto, acesta fiind foarte apreciat de Diego Simeone. Mijlocaș central la bază, Roberto a fost folosit în ultimii ani mai mult în flancul drept al defensivei la Barcelona, catalanii având serioase probleme pe acest post după plecarea lui Dani Alves. Faptul că este un jucător polivalent, dar și posibilitatea semnării sale gratis îl fac foarte atractiv pe iberic, iar Atletico Madrid este aproape de a da astfel o nouă lovitură pe piața transferurilor.
Dacă mutarea s-ar materializa, ar fi al 3-lea an la rând când un jucător important al Barcelonei ajunge la Atletico, după Luis Suarez (2020) și Antoine Griezmann (2021).
Sergi Roberto este un produs 100% al Barcelonei și nu a evoluat la niciun alt club în carieră până acum. Din 2013 până în prezent, Sergi Roberto a jucat 315 partide pentru prima echipă a catalanilor, cu care a câștigat nenumărate trofee, cele mai importante fiind cele 6 titluri în La Liga și cele 2 din Champions League.
Sergi Roberto este în acest moment unul dintre cei 4 căpitani ai Barcelonei, alături de Gerard Pique, Sergio Busquets și Jordi Alba.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
04/10/2022 LA 14:48
Fotbal
5 fundași accidentați pentru Barcelona, înainte de super-derbyul cu Atletico Madrid
04/02/2022 LA 09:46