Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, savuros după victoria Barcelonei la Villarreal: "Aceste 3 puncte sunt apă sfințită"

Nicu Savin

Publicat 28/11/2021 la 10:22 GMT+2

Xavi a avut un discurs realist după victoria Barcelonei de la Villarreal, scor 3-1. Antrenorul catalanilor a recunscut că adversara nu trebuia să piardă acest meci și a avut o replică savuroasă, spunând că la felul în care arată echipa sa, cele 3 puncte obținute sunt "apă sfințită".

Soccer Barcelona Xavi

Credit imagine: SNTV

Barcelona nu a strălucit nici în deplasarea de la Villarreal, jocul catalanilor arătând modest în cea mai mare parte a meciului. La pauză a fost 0-0, dar echipa lui Xavi a deschis scorul prin De Jon în minutul 48. Samuel Chukwueze a egalat pentru gazde în minutul 76 și meciul părea că se îndreaptă către o remiză, dar Depay (min.88) și Coutinho (min.90 - penalty) au adus 3 puncte nesperate pentru gruparea blaugrana.
Aceasta a fost prima victorie în deplasare a Barcelonei din acest sezon și pentru prima dată formația de pe Camp Nou a legat două succese consecutive.
Rezultatul este unul dătător de speranțe pentru catalani, dar jocul a lăsat de dorit în continuare, la fel cum s-a întâmplat și la primele două partide cu Xavi pe bancă: 1-0 cu Espanyol și 0-0 cu Benfica, în Champions League.
Citește și:

Xavi a recunoscut că Barcelona a câștigat cu noroc la Villarreal

La finalul partidei, Xavi a debordat de sinceritate, având un discurs extrem de echilibrat și savuros în același timp.
"Am jucat împotriva unei echipe grozave. Jocul a fost greu și am dominat mai puțin decâtmă așteptam, dar am avut noroc cu golul lui Memphis și acel penalty. Am jucat împotriva unei echipe de gentlemani, o formație de Champions League.
Sunt trei puncte de aur pentru că este prima victorie în deplasare și, la cum arătăm acum, este apă sfințită. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că am avut noroc și că Villarreal nu a meritat să piardă astăzi. Asta e realitatea. Sunt momente ale jocului în care adversarii te domină. Am încercat să reglam această presiune mare, dar am fost expuși de multe ori. Am început bine jocul și în a doua repriză, dar trebuie să creștem.", a spus Xavi, citat de Mundo Deportivo.
În urma acestei victorii, Barcelona a urcat pe locul 7 în La Liga, având 23 de puncte, 7 mai puțin decât liderul Real Madrid. În etapa următoare, catalanii vor juca acasă cu Betis, una dintre formațiile care au avut un început excelent de sezon, fiind momentan pe locul 6.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo