Barcelona nu a strălucit nici în deplasarea de la Villarreal, jocul catalanilor arătând modest în cea mai mare parte a meciului. La pauză a fost 0-0, dar echipa lui Xavi a deschis scorul prin De Jon în minutul 48. Samuel Chukwueze a egalat pentru gazde în minutul 76 și meciul părea că se îndreaptă către o remiză, dar Depay (min.88) și Coutinho (min.90 - penalty) au adus 3 puncte nesperate pentru gruparea blaugrana.
Aceasta a fost prima victorie în deplasare a Barcelonei din acest sezon și pentru prima dată formația de pe Camp Nou a legat două succese consecutive.
Rezultatul este unul dătător de speranțe pentru catalani, dar jocul a lăsat de dorit în continuare, la fel cum s-a întâmplat și la primele două partide cu Xavi pe bancă: 1-0 cu Espanyol și 0-0 cu Benfica, în Champions League.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM 17 ORE
Citește și:

Xavi a recunoscut că Barcelona a câștigat cu noroc la Villarreal

La finalul partidei, Xavi a debordat de sinceritate, având un discurs extrem de echilibrat și savuros în același timp.
"Am jucat împotriva unei echipe grozave. Jocul a fost greu și am dominat mai puțin decâtmă așteptam, dar am avut noroc cu golul lui Memphis și acel penalty. Am jucat împotriva unei echipe de gentlemani, o formație de Champions League.
Sunt trei puncte de aur pentru că este prima victorie în deplasare și, la cum arătăm acum, este apă sfințită. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că am avut noroc și că Villarreal nu a meritat să piardă astăzi. Asta e realitatea. Sunt momente ale jocului în care adversarii te domină. Am încercat să reglam această presiune mare, dar am fost expuși de multe ori. Am început bine jocul și în a doua repriză, dar trebuie să creștem.", a spus Xavi, citat de Mundo Deportivo.
În urma acestei victorii, Barcelona a urcat pe locul 7 în La Liga, având 23 de puncte, 7 mai puțin decât liderul Real Madrid. În etapa următoare, catalanii vor juca acasă cu Betis, una dintre formațiile care au avut un început excelent de sezon, fiind momentan pe locul 6.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
23/01/2022 LA 22:26
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49