Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski, nerăbdător să joace în El Clasico! Toate dezvăluirile făcute în 90 de secunde

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2022 la 08:10 GMT+3

Robert Lewandowski s-a acomodat extrem de repede la Barcelona, în tricoul căreia are un start perfect de sezon. Polonezul a fost provocat să răspundă la o serie de întrebări în 90 de secunde, dezvăluind ce meci așteaptă cel mai multe sau care sunt preferințele sale în materie de muzică, mâncare sau vreme.

Robert Lewandowski la Barcelona

Credit imagine: SID

Robert Lewandowski are parte de un început perfect de sezon în echipa lui Xavi. Polonezul s-a acomodat foarte bine la Barcelona, remarcându-se imediat drept un favorit al suporterilor.
După meciul cu Elche, în care a reușit o dublă, atacantul a fost protagonistul unui videoclip din seria "90 Seconds Challenge". Lewandowski a fost provocat să răspundă la o serie de întrebări în 90 de secunde, răspunsurile sale fiind postate pe rețelele de socializare.
Printre altele, fotbalistul a dezvăluit care sunt preferințele sale în materie de muzică, mâncare sau vreme și le-a recomandat celor care vizitează Barcelona să meargă să vadă stadionul Camp Nou.
În plus, polonezul a recunoscut că meciul pe care îl așteaptă cel mai mult în tricoul blaugrana este cel cu Real Madrid, care va avea loc pe 16 octombrie, în capitala Spaniei.
Citește și:

Lewandowski, debut de vis la Barcelona

Robert Lewandowski scrie istorie pe Camp Nou. Internaționalul polonez a marcat opt ​​goluri în șase meciuri, performanță pe care nu a mai reușit-o niciun alt fotbalist în toată istoria Barcelonei.
Atacantul a debutat cu gol, în primul joc, împotriva lui Rayo Vallecano. Sâmbătă a marcat în poarta lui Edgar Badia, portarul lui Elche. Dar i-a învins și pe goalkeeper-ii celor de la Real Sociedad, Sevilla, Valladolid și Cadiz. În trei dintre aceste meciuri a reușit câte o dublă.
Niciun atacant nu a fost atât de precis și de eficient în istoria Barcelonei, în primul său sezon. Cel mai prolific atacant până la Lewandowski era Romario. Brazilianul, în ediția 1993/94, a marcat șase goluri: un hat-trick împotriva celor de la Real Sociedad, o dublă cu Osasuna și un gol împotriva lui Valladolid.
Nici Ronaldo brazilianul, actualul președinte al lui Valladolid, nu l-a întrecut. În sezonul 1996/97, "dințosul" a reușit cinci goluri.
Patrick Kluivert, în sezonul 1998/99, a avut trei, una împotriva rivalei Real Madrid. Etoo, la rândul său, în sezonul 2004/05, a rămas cu cinci goluri, la fel ca și Zlatan Ibrahimovic, în 2009/10, care după primele șase etape avea tot o mână de goluri.
Fostul jucător al lui Bayern Munchen, care a dat și două pase decisive, a doborât, așadar, toate recordurile pentru catalani. Are opt goluri în șase meciuri, în ciuda faptului că nu a început titular cu Cadiz, iar apoi a fost înlocuit cu Sevilla și cu Elche.
Lewandowski a adunat 449 de minute, de ajuns însă pentru a scrie istorie în tricoul blaugrana, conform Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo