Barcelona trebuie să se grăbească, dacă vrea să îl aducă pe Robert Lewandowski pe Camp Nou. După PSG, Chelsea se numără și ea printre echipele care îl doresc pe atacantul polonez.
Robert Lewandowski nu vrea să mai continue la Bayern Munchen, chiar dacă mai are contract pentru încă un sezon cu bavarezii. Barcelona era dată ca următoarea destinație a polonezilor, dar echipa catalană nu a reușit încă să realizeze transferul.
Președintele Joan Laporta a anunțat că s-a făcut deja o ofertă pentru Lewandowski, iar acum așteaptă un răspuns din partea celor de la Bayern. De toată această situație încearcă să profite PSG și Chelsea, alte cluburi de top din Europa interesate de polonez.
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
ACUM 18 ORE
Citește și:

Lewandowski ar prefera un transfer la Chelsea, dacă nu se realizează mutarea la Barcelona

Robert Lewandowski își dorește ca din sezonul viitor să evolueze la Barcelona, dar dacă acest transfer nu se va realiza, polonezul ar prefera să meargă pe Stamford Bridge, la Chelsea, potrivit jurnalistului celor de la Bild, Christian Falk.
După ce i-a adus pe Andreas Christensen și Franck Kessie din postura de jucători liberi de contract, echipa lui Xavi speră să poată întări și atacul. Pentru acest lucru este nevoie de bani, iar catalanii speră să reușească să îi vândă pe Clement Lenglet la Tottenham și pe Frenkie de Jong la Manchester United, echipe cu care se află deja în negocieri pentru acești jucători.
Realizarea unuia dintre aceste transferuri ar trebui să rezolve problema în cazul lui Lewandowski. În ceea ce îl privește pe polonez, în mod normal, el trebuie să se prezinte la reunirea lotului lui Bayern pe 12 iulie, dar rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
ACUM 19 ORE
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
ACUM 20 ORE